Scudo Sports

Jant koruyucu bantı

Rustem146

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Salcano
İç lastiğim iç tarafdan çok çok patlıyo . Muhtemelen jantın koruyucu bantı olmadığı içindir .yol bisikleti kulanıyorum yeni aldığım iç lastik bile 1 gün içerisinde küçük sert düşüşden sonra patlıyo. Bulunduğum yer bantı ala bileceyim mağazaya bir hayli uzak. EVDE JANT BANTINI YERİNE NE KULLANA BİLİRİM. ?

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/02/bb9d4198a04566e7176ec20d1b29809b.jpg

Scudo
Elektrik bandı kullanabilirsin ama çok dayanmaz. Kullanmadığın bir iç lastiği kesip yapıştırabilirsin. Ama yapıştırıcı, bir sonra şambreli çıkardığında temizlemesi zor iz bırakır. Jant bantları kolay sökülebilen yapıştırıcılara sahip. Jant tellerinden jant içine çıkıklık var mı bilmiyorum ama kontrol etsen iyi olur. Varsa önce o sorunu halledip/hallettirip sonra jant bandını yerleştirmeni öneririm.

İnternetten spariş edebilirsin jant bandını. Bir günde eline ulaşır muhtemelen, çoğu firma aynı gün kargoya veriyor. Bende jamt bandı almak yerine altarnatif başka bişeylerle halledeyim diye düşündüm ama hiç biri jant bandı kadar sağlıklı olmayacaktı. 15tl ye bitane aldım ve hiç uğraşmadan kolayca yerleştiriverdim. Bayadırda sorun çıkarmadı.

@Sarper Tuncer

Abi ben baküde kalıyorum burada bisiklet internet satışı yok

Anlıyorum, Yurt içinde alamıyorsanız yurt dışı da var. Merlincycles.com gibi avrupa menşeili sitelerde 1haftada getiriyor. Azerbaycanda nasıl internetten satış olmaz ya ayrıca. İlla internetten almam diyorsanız ya satılan yere gideceksiniz yada iç lastik, elektrik bandı gibi yöntemleri deneyebilirisiniz. Kolay gelain şimdiden.

(link) şunu bi ara gardaş.

Yok yine bulamazsan iç lastiğin birini kes,antın genişliğinde.
çift tarafı banla anta yapıştır ( çift taraflı bant kaliteli olsun )

Bu ürün lastik zırhı mı?

Dosyalar

• 20160815_135355.jpg
    20160815_135355.jpg
    107,6 KB · Okunma: 90
Elektrik.bandiyla sar bende jant banti vardi, agirligi fazlaydi ve cok kalindi, elektrik bandi çektim iki kat. Lastigi söküp takarken acilabilir dikkat etmek lazim da yeterince koruyor 600+ km'dir sorun yaşamadım

@Auron Sanchez Tam olarak ne işe yarıyor bu ürün? Jantın içine geçiriliyor ama lastik zırhı deģil o zaman anladığım kadarıyla.

Eski bir iç lastiği jantınızın iç genişliği kadar kesip jantınızın iç kısmına gerin. Güzel bir jant koruyucunuz olur ;)

• Beğen
Tepkiler: Eren B.
@ilker Coşkun aslında jant değil de lastik koruyucusu olarak da kullanabilir miyiz ki :)

@Auron Sanchez elektrik bandını deneyeceğim kafama yattı zaten lastik patladığında ona benzer ince şerit çıkmıştı elektrik bandıyla daha sağlam olur.

Lastik koruyucusu olarak iş yapmaz. Çünkü o kadar direnci yoktur iç lastiğin.

Ben dekatlondan aldım 13 tl gibi bir fiyatı vardı.
Ancak 700×35 lastik kullandığim 622×19 janta büyük geldi ve takınca iç teker tam oturmadı. Balon yaptı vs. Ben de kullanmadim kenarda duruyor. Zaten kendi koruma bandı vardı ben niye aldıysam.
Demek istediğim jant profilinize uygun tercih yapın.

@Sarper Tuncer

Hocam ben zefalden aldım jant bandı yapıştırıcı yoktu onu kendimiz mi ekliyoruz?

@gezginhoca_7
Jant bandına yapıştırıcı istemez..Bandı,jantın yüzeyine gerdirerek çekeceksiniz sadece..

Ben de zefaldan almıştım bir tane,takamadım açıkçası..Çok zor esniyor,neyse zorlaya zorlaya taktım bir şekilde ama dış lastik janta tam oturmadı..4-5 sefer taktım/söktüm ama bir türlü beceremedim..Sanırım dış lastiği janta takarken,janta geçirdiğim bant,bir şekilde kayma yapıyor,böyle olunca da dış lastik tam oturmuyor..
O yüzden çıkardım,elektrik bandı çekip,hallettim..
Lastiğe havayı fazla basmamak lazım,bunu da öğrendim..Bilginiz olsun..Minimum değerlerinde hava basıyorum..

Geri