Scudo Sports

Jant akordu nasıl yapılır?

İki Teker Bir Adam

Daimi Üye
Tepki
1.443
İsim
Yusuf Akkuş
Bisiklet
Lapierre
İki Teker Bir Adam'da bu hafta Jant Akordundan bahsettik, teorik olarak anlatıp uygulamalı olarak gösterdik. Yardımlarından dolayı Güngörler Bisiklet'ten Vahit GÜNGÖR'e çok teşekkür ederim. Arkadaşlar diğer hiçbir videoma bu kadar emek harcamamıştım. Tam 10 günden fazla sürdü düzgün bir hale kavuşturmak. Üç defa çektim, sildim, tekrar çektim... Ama değdi. Buyrun.

Scudo
Hocam video çok güzel olmuş. Ancak benim videodan daha çok beğendiğim şey o usta oldu. O nasıl şeker bir insandır öyle. Tanımıyorum kendisini ama o yüz ifadesi o düzgün konuşması iyi niyetli duruşu. Hayran kaldım kendisine valla :) Umarım bir gün yolum dükkanına düşerde tanışma fırsatı bulurum kendisiyle. :)

Kısa ve açıklayıcı bir video olmuş sanırım videodan öğrendiğimiz eğer akordan anlamıyorsak pek kurcalamamız gerektiği jantı daha kötü hale getirebiliriz.Videodaki ustada işini iyi bilen güler yüzlü birine benziyor.Keşke bizim burada da böyle bisikletçiler bulabilsek.

@yusufixx Valla videodan çok Vahit Güngör e hasta kaldım bende, nası şeker bi adam Yusuf :)

@Anonim
Vahit usta cidden şeker bir dayımızmış ancak sizlerde çok tatlısınız fırat ve Yusuf kardeşlerim. Ben sizlerin videolardaki samimi anlatımlarınızı çok beğeniyorum cidden...::::::::D

Benim yapabilecegim bir iş degil...
Amma video ve icindeki hersey güzel.
Emeginize saglik

Guzel video olmus teşekkürler yanal esnemeyi biliyodum ama dikeyde bozuldugunu bılmıyodum ogrenmıs oldum.

teşekkürler güzel video olmuş emeğinize sağlık.

Geri