Scudo Sports

Jacket 500 XC Bisiklet montu

Scudo
selamlar bu akşam İstanbul'daki yoğun yağmur ve serin hava sebebiyle montu kullandım gram su geçirmiyor bunu fark ettim esen kuvvetli rüzgara karşıda göğüs bölgesinden soğuk almadı ve ince olmasına rağmen 17 derecelik sıcaklık var hiç üşümedim ama terledim içlik olarak sadece kısa kollu forma giydim üründen memnunum
ama belden aşağısını sormayın vıcık vıcık su oldum nasıl kuruyacak bilmiyorum :D

@galvaniz
Ürünün bu kadar başarılı olmasına sevindim. İyi ki almışız o zaman. Ankara henüz o kadar soğuk değil ve hiç yağış yok. Dün akşam içime uzun kollu koşucu içliği ve üzerine kısa kollu forma ve tayt giydim ve sorun yoktu. Ben bir de uzun tayt almıştım ama su geçirmez bir tayt insanı çok sıkabilir.. Bu ürün şu an için ucuz, yeni sezonda fiyatlar yüksek!

• Beğen
Tepkiler: galvaniz
@amoush00 abi Ankara soğuk değil derin dondurucu oluyor :D kayınbaba Keçiören ayvalıda o havalarda az araba itmedim ellerim kalıp gibi kalmıştı :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
O kadar soğukta bile sürmüşlüğüm vardır. İç giyim sağlam olunca ve bir yüz maskesi. . İşlem tamam .. Alışık olmakla ilgili. . Hatta çok terliyorsunuz. Önemli olan o terin birden soğumaması. .

@galvaniz Hayırlı olsun. 17 derecede kullanmak bir ölçü olmamalı bu ürün için. Açıklamalarda kışın bisiklet sürenler için denilmiş bu ürün için çünkü.

• Beğen
@1dost
Teşekkür ederim .evet iş de aldık ama sabırsızlıkla bekliyordum kullanmayı o günkü tecrübeyi açıkladım kışında kullanacağım nasipse

@galvaniz Koltuk altlarındaki fermuarlari acmaniza rağmen mi terlediniz? Gerçi 17 derece o mont için yüksek diye düşünüyorum. Su geçirmez olması iyi.

• Beğen
@liteon bende terleme sorunu olmasından kaynaklanıyordur muhtemelen bir de koku yapmıyor bunu da belirteyim

@galvaniz Koltukaltlarindaki havalandirmalar aklınızda olsun. Isindiktan sonra açılırsa faydası olur. Ben henüz denemedim ama ise yarayacagini düşünüyorum.
Bu arada decathlonda 20 liraya kışlık, askılı tayt var. İçi sardonlanmis, 20-30 kmlik suruslerde ise yarar. O fiyata bedava.

• Beğen
@liteon abi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için birde dediğiniz taytı montla birlikte aldım giyemedim :D

yağmurluk pantolon alacam nasipse o zaman giyebilirim belki :D

• Beğen
Tepkiler: liteon
@galvaniz :D:koptum: Ben baya önceden 2 kısa 1 de uzun tayt almıştım. Duruyordu dolapta. Geçen ise giderken giydim, fark ediyor. Çok iyi olmamasına rağmen rahat, normal kiyafet gibi fazlalık yapmıyor rüzgarda. Kışlıkları denemek için giydim sıcak tutacağına, işe yarayacagina eminim. Bir de o fiyata bedava. "Giyememe" durumu kişisel tabii ama nedeni başkaları ne der dusuncesiyse bosverin gitsin.

@liteon haklısınız alışmam lazım üzerine kısa şort giydim onda bile fark etmişti rahatlığı ama şu El Alem ne der den kurtulmam lazım :D

• Beğen
Tepkiler: liteon
@liteon Eğer o an üşümüşseniz ve küçük abdeste sıkışmışsanız zaten askılıyı çıkarmak zor olur o yüzden salıverin gitsin hem ısıtmış olur :komik::koptum::D

• Beğen
Tepkiler: oktayakgoz
Bu urunden cok memnunum, -2 ila -5 derece arasinda cok kullandim (icimde ayrica iclik ile) ve cok memnun kaldim.

(link)

Haftasonu merter deki decathlona gidip bende bu ürüne bakmayı düşünüyordum. Kış geldi soğuktan koruycak bişeyler almak gerek.

• Beğen
(link) şu ürünü de kaile alın derim ben..

• Beğen
@baykuş97

Bu konu çok önemli..

• Beğen
üzerine sarı fosforlu bir yelek giyinilebilir. ben öyle yapıyorum. çok ince oldugu için bir dezavantajı da yok

• Beğen
Tepkiler: galvaniz ve Kazuya
Geri