Scudo Sports

İznik - Orhangazi - İznik

@ataruh

Hocam ve aleyküm selam...
Pedal basan dizlerinize, foto çeken ellerinize, gören gözlerinize güzel düşüncelerinize ve paylaşmayı bilen gönlünüze sağlık sevgi ve selam olsun...

Her şeyi kabul ederim de şu ustalık makamı bize ağır gelir hocam... Olsa olsa sıradan bir talebesiyiz şu kainatın...

İyiki oradasınız... iyiki oralarda geziyorsunuz...

Siz Bursa ve civarının ironman şube müdürüsünüz...

Maaş işini hala çözemedik.(hani müdürsünüz ya, işte o bakımdan dedim) Ben de maaş alacak birini bulsam hemen sizlere de dağıtacam ama şimdilik gönül kazanma gibi bir ücretle devam ediyoruz bisikletçiliğe..

sevgi ve selamlar...

Scudo
@Mesut Girgiç

"Şeyh uçmaz müridleri uçururmuş" derler.

Siz pek çok konuda bize üstadsınız. Kabul edin yada etmeyin. :)

Bir gün sizin usulunüz ile çektiğim bir fotoğrafta arkamdaki boşlukta olmanız, yahut benim sizin ( avatarınızdaki gibi ) arkanızda görünmem özlemle bekleyeceğim bir an.

Selamlar.Saygılar

Soner Sarıhan

@ataruh

Sayın Ataruh
Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Baharda uygun bir hafta sonunu planlıyorum. Daha önceki Marmaris-Kaş turumuzda (2 kişi) yokuşları ziyadesiyle yaşadığımız için Süpürgelik'i ya geçeceğiz ya geçeceğiz diyorum (ya bisiklet üstünde ya da bisiklet yanında :) )
Yol gerçekten çok keyifli ama bu keyfi sekteye uğratacak köpekleri yoğunluğunu merak ediyorum.

Tekrar teşekkürler ve iyi turlar.

five

Sevgili Soner meraba sen güzel insana.Uzun zamandır giremiyorum foruma,daha doğrusu yarış takviminin yaklaştığından ve antremanların soluksuz hızlı geçtiğinden yorgun düşüyor vucudum.Bugün kendim de bedenimin yorgun olmasına karşın ağır bir duygusallık olduğunu farkettim.Bu duygusallık benim gözlerimin kapanmasına engel oluyor.

Sonerçiğim,biran daha önce bu sayfaya ileti yazdığımı sanmıştım ki çabuk toparlanım yanıldığımı anladım.İçime sindirmeye çalışarak okuyup seyre daldım.Nerdeyse uzun soluklu bir seyir diyebileceğimiz tur oluş seninkisi.

Gezini sindiren biri olarak ben bu tarifsiz hazzı aldıysam kimbilir yaşayan olarak sen neler hissetmişsindir.Sen güzel insanı bir kez daha yürekten kutluyorum.

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

@candede

Sevgili dostum.
Değerli yorumların fazlasıyla mutlu ediyor beni.
İmzanda yazdığın dileği biraz küçülterek şöyle yazayım; Bir gün senin gibi değerli bir dost ile bisiklet süreceğim günler gelecek.

Antremanlarında başarılar.

Soner merhaba buram buram tarih kokan gezi izlenim ve fotoğrafların için teşekkür ederim.Çöplük konusuna gelince sana katılmamak elde değil.Maalesef dünyayı kirletmek ile meşgulüz.Bakalım dünyamız bu hıyanete ne zamana kadar dayanacak.Aslında bunun sinyallerini uyarı niteliğinde bize veriyor fakat anlamak istemiyoruz.
Tekrar teşekkür ediyorum ve hep sağlıcakla pedallamanı diliyorum...

ben yeni gördüm bu geziyi.çok güzel geçmiş.paylaşım için teşekkürler...

@derya.k

Bu hafta belki bir tur daha atacağız sevgili gölümüzün etrafında.
Teşekkürler . Selamlar

@H.Can DEMİREL

Ben de teşekkür ederim.
4 kişilik arabaya 25 kişi binmiş gibiyiz. Tabi ki araç dayanamayacak.
6.5 milyar insan, ya bilinçli tercihler ile, zaman içinde makul bir seviyeye inecek yada savaş , açlık vb. sebebi ile bu sayı azalacak.
Bakalım bence bizim neslimiz bu denklemin sonucunu görebilecek.
Yani sanıldığından daha yakın bir zamanda Dünya nın kaderi son perdesini oynayacak.
Size de bol geziler ve eğlenceler.

Nasıl olur da bu geziyi atlamışım. Hayret bi şey. Antalya dönüşü kendi yazılarımızla uğraştığımız için olsa gerek.

Yahu şöyle alıp başını giden yalnız gezilere hasta oluyorum. Onun yeri de bi ayrı. İnşallah yakın zamanda ben de yapıcam bir tane daha...

Güzel fotolar için teşekkürler!..

@KevSerSeri

Değerli meslektaşım.
Forumda ki mesaj bombardımanından olsa gerek. :)
Eşimle İran - Pakistan - Hindistan yapacağımızı yazdığım mesaj bile arada kaynayıp gidiyor. Ben de habire kendi konuma kendim mesaj yazıyorum.
Yada kendi gezilerinizi yazmaktan bizimkilere bakmaya fırsatınız olmuyordur belki.
bu arada bir gün Bursa ya da bekleriz. Gerçi biz tam bir grup oluşturamadık daha ama. :eek:
Sağlam 5 kişi varız sanırım.
Sizin kadro sağlam bildiğim kadarı ile. Yalnız kalma şansınız çok yok :)

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Pekuz
Sevgili ataruh hocam,
bu güzel gezinizin güzel fotoğrafları için teşekkürler.
Ancak benim aklıma bişey takıldı ve sormak istedim.Sora sora bunu mu soruyorsun türünden :rolleyes: .
Tabeladaki İznik yazısının altında (Nicea) diye de ayrıca belirtilmiş.Ben hiçbir İstanbul tabelasının altında("Constantinopole" ya da nasıl yazılıyorsa) görmedim.Kaçırdığım birşey mi var acaba :rolleyes:
Sevgiler, saygılar

Geri