Scudo Sports

İznik-İstanbul-İznik / 2-3 Temmuz 2011

Bravo ikinize de.Daha çok Verda hanım'a.Eşim ile birlikte baktık fotolara."Ben yapamam" dedi :)

Scudo
Tebrik ederim cok guzel bir tur olmus.Bende esimle ayni etabi sizden ilham alarak gitmeyi planlamaya basladik.Bizlerde de 7200 ve Allant var.Umarim sizin gibi basarili oluruz:)

Bu arada 7200 un gidon bogazi ve sele borusunu degistirip 7300 un kompanenetlerini takarsani bisiklet 500 gr kadar hafifliyor.Bilginiz olsun diye soyledim :)

• Beğen
Tepkiler: Serdar Ekmekci
@Eren Tublek

Aynı bisikletler güzel tesadüf olmuş :) Bu turu tavsiye ederim, gidiş hem rahat henm keyifli, dönüş bir miktar zahmetli fakat bir o kadar da manzaralıdır.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, açıkçası ben de 7200'ün ağırlığından ve (pedalları gibi) bazı parçalarından pek memnun değilim. Biraz daha zaman geçtikten sonra modifiye edeceğim sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
@Serdar Ekmekci

Bu arada pedallara da iyi bir spd takarsaniz daha da hafifliyor.Uzerindeki pedallari hafif saniyordum.Ancak cikarinca gordum ki sasirtici derecede agirlar.Bu modifiyeleri yapinca bisiklet gercekten oldukca hafifledi.

• Beğen
Ayaklarınıza saglık.Eşinizle birlikte çok güzel turu tamamlamışsınız Eşinizi ayrıca tebrik ediyorum:) ben daha önce izniğe bir kaç defa gitmiştim.sizin sayenizde bir kez daha gitmiş gibi oldum. çok güzel manzaralar müthiş..paylaşımınız için çok teşekkürler..eşinize saygılar..

Çok Güzel bir tur. TEBRİKLER...
eşinizle olması size cok farklı bir duygu olmustur.
bunu yasamak her çifte nasıp olmuyor .
sözüm meclisten dısarı...

• Beğen
@Serdal Doğan
harika bir mesaj arkadsım!!! bunu her çift adayına bisikletle aşina insanla birlikte olmayı kabul etmiştir.:D

• Beğen
Güzel tur olmuş ayaklarınıza sağlık.
Eşimle sürekli arabayla gidiyorduk bi kerede değişiklik yapıp ben bisikletle o arabayla gitmiştik. Bu arada Köfteci Yusufu herkese tavsiye ederim. Hele bide ekmek sıcak olursa o köfte salçayla tadından yenmez :))

• Beğen
Geri