Scudo Sports

iznik gölünde iki gün

@aliko

Rotamız şöyle : Bostancı'dan Yalova'ya 07:45 deniz otobüsüyle geçtik. 1 saat 10 dakkada Yalova'ya vardık. Daha sonra Bursa yolundan 20 km giderek Orhangaziye ulaştık. Orhangazi'ye doğru 10 km kadar zorlu bir yokuş var ama o yokuşu geçince de Orhangazi'ye kadar hiç pedal çevirmenize gerek kalmıyor. Çıktığınıza değiyor. Orhangazi'nin merkezine ulaşınca İznik tabelasından sola döndük. Orhangazi İznik arası yaklaşık 40 km. Bu yolda çok fazla iniş çıkış yok, güzel bir yol.İznik'i geçtikten 6-7 km sonra göl kenarında güzel bir yerde kamp yaptık. Daha sonra göl boyunca yolumuza devam ederek gölün güney kısmından tekrar Orhangazi'ye vardık. Bu yol daha güzel bir yol, yine çok fazla iniş çıkış yok ve çok fazla da araç yok bu yolda. Orhangazi'den sonra tekrar geldiğimiz yoldan Yalova ve sonrası tekrar Bostancı'ya ulaştık.

Scudo
yaklarınıza sağlık fotolar da çok güzel teşekkürler

pedallarınıza sağlık arkadaşlar,tüm gezilerinizin böyle güzel geçmesini dilerim.

çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar!
ayağınıza sağlık, kıskandım vallahi ;)

@Soner Sarıhan

SONER ABİ BEN İZNİKTE OTURUYORUM ŞU AN KAYSERİDEYİM(OKUL DOLAYISIYLA)AMA YAZLARI İZNİKTEYİM İZNİKTE BİLDİĞİM KADARIYLA TEK PROFESYONEL BİSİKLETE MERAKI OLAN Bİ BEN VARIM DİYE BİLİYORUM (ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN)ARKADAŞLARIMIN VE ÇEVREMİN BANA DELİ GİBİ BAKMALARINA RAĞMEN BİSİKLETİ SEVİYOR VE SİZE BİR SORU YÖNELTİYORUM İZNİK=BİSİKLET OLUCAK DEMİŞSİNİZ NASIL Bİ PROJEDİR BU AÇIKLARSANIZ ÇOK BAHTİYAR OLURUM BU ARADA İZNİĞE YOLU DÜŞEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM 6 HAZİRANDAN SONRA

Merhaba,

Eğlenceli karelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Çok güzel bir gezi olmuş.

Geçen sene aynı parkuru 3 arkadaş geçmiş ve çok keyif almıştık. Biz yaptıysak herkes yapar diyorum gitmeyi düşünen arkadaşlara. (Kuzey yolu gidiş, güney yolu dönüş olmalı bence.)

Ayrıca çadır taşımayalım diyenler için Kaynarca Pansiyon'u (hem ucuz hem de bisiklet koyacak alanı var.) da öneririm.

Herkese iyi turlar.

five

@sportmen

yapalım ahmet gerçektende c.tesi_pazar 2 günlük süper olur saygılar

ve arkadaşlar iznik geziniz için sizi tebrik ederim saygılar

m.ali kardeşim fotoğraflarla herşeyi bir şair gibi anlatmışsınız.yakaladığın karelere hayran oldum.makinende belli 10 numara.ellerine sağlık

• Beğen
Tepkiler: fakiyeteyran
fotoğraflarınız gerçekten çok güzel. açılar ve ışık ancak bu kadar güzel kullanılabilir. paylasımınız için tçok tesekkurler. ellerinize, ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: fakiyeteyran
Geri