Scudo Sports

İzni kaptı 15'inde Bodrum'a pedalladı

gerçekten bravo tebrik ederim.evde pc başında oyun oynamakla vaktini harcayan tüm yeni nesil gençlerimize örnek olması gereken bir davranış :harika:

Scudo
Gerçekten tebrikler, helal olsun. Senin adına yeminle söylüyorum kendim o turu yapmışım gibi sevindim. Devamını bekliyorum bende Denizli-Aydın-İzmir düşünüyorum antalya'ya giderken buradan geçersen haber edersin :)

tebrik ederim, bu yaslarda cok guzel bır iş basarmıssın, ornek alınmalı.

Tebrik ederim kardeşim.20 gün önce senin gibi bir kardeşimizle çanakkale truva antik kentinde karşılaşmıştık.
Artvinden 1,5 ay önce çıkmış;Adanaya doğru gidiyordu.Şuan Antalya' da olmalı.güzel yerlerde bir kaç gün dinlenerek,hem tur hem tatil yapıyor.
Yaşını sorduğumda 16 dedi inanamadım 20-25 gösteriyordu.Kimliğine baktım mayıs 1999 epey şaşırdım.
Bir hayli muhabbet ettik.Daha önce Adana'dan siirt taraflarına doğru tüm doğuyu gezmiş.Fotoğraflarına baktım bu turuyla Türkiye turunu büyük ölçüde tamamlamış oluyor.İsmi musab gayet efendi bir çocuk.
Bizim elemanlar 30'unda bile cesaret edip yada ailesinden izinsiz çıkamazken;sizin gibi kardeşlerimizi görünce iftihar ediyor insan Onunda hedefi dünya turu yapacağınada eminim önce orta asya diyor.Tanıdığım en genç turcu diyordum ona sen geçtin onu oda senin gibi tek turluyordu.
Yolun açık olsun kardeşim.Tekrar tebrik ederim.

@serdar seven Kendisiyle tanışmak isterdim. Şu aralar Türkiye turu benimde gündemimde fakat üniversite sınavı dolayısıyla lise bitmeden pek mümkün değil :)Ayrıca daha dayanıklı ekipmanlar edinmem gerekiyor. Kendisinin bisikleti ekipmanları giyimi vs. nasıldı ?

tebrikler ,bu yaşta büyük cesaret,,, bravo bravo bravo...

dUYGULANDIRDIN BENİ kocaman yürekli insan

@buraktekerli tebrikler kardeşim Allah nice sağlıklı hayırlı turlar nasip etsin.

Kardeşim seni kutlarım cok iyi :))

@buraktekerli helal olsun sana kardeşim.Gerçekten çoğu kişinin düşünüp de öyle olur böyle olur aman derken cesaret edemeyip yapamadığını (ben de dahil) sen 15 yaşında yapmışsın tebrik ederim.Ailene de saygılarımı iletirim gerçekten bir çok anne baba böyle birşeye kolay kolay izin vermez.
Şahsen benim oğullarım böyle bir izin isteseler ben bile izin vereceğimi pek sanmıyorum.
Henüz çok ufaklar gerçi biri 4 yaşında digeri henuz 5 aylık ama büyüdükleri ve senin yaşlara geldiklerin de böyle bir tur yapmak isteseler belki fırsattan istifade ben de onlarla tur yaparım.yoksa benimde içimde uhde olarak kalacak böyle güzel uzun bisiklet turu yapmak.
Ayrıca sürekli ev de bilgisayar başında durmaktan bir hal olan genç arkadaşlar da seni görüp böyle birşeyler yapma istekleri artar umarım.Tekrar seni tebrik ederim..

@buraktekerli bianci bisikleti vardı.orta halli bir bisiklet 1000 tl dolaylarında.Ege'de arızalanınca üst donanımlı başka bir bisikletle devam etti.
Diğer malzemelerde orta düzeydi.Heybesi semçantanın heybesi,diğer malzemelerde aynı.İmkanın varsa 1000-2000 tl arası bir bisiklet işini görür.
Hatta ikinci el temiz bir bisiklette bulabilirsin uygun fiyata.Tur için gerekli malzemeler forumda var.
Forumda her konu hakkında bilgi mevcut.Hayırlı bayramlar.

Geri