Scudo Sports

İzni kaptı 15'inde Bodrum'a pedalladı

helal olsun vallahi. bizim yaş 35 daha tık yok. içim gidiyor yolda böyle uzun tur yapanları görünce. ama çıkacağım bir gün tura. hele bi şu çocukları büyüteyim:)

Scudo
tebrik ederim güzel kardeşim hepimize örnek oldun darısı nice turlara olsun ama keşke gazeteye çıkan fotoğrafın kasklı olsaydı seni örnek alıp bisiklet sürmeye başlayan genç kardeşlerimiz olabilir

@mehmet c. uzak hocam hep erteliyoruz benimde yaş 32 bence daha ertelememek lazım bak genç kardeşimize 15 inde aşmış kendini. :) işin şakası umarım en kısa zamanda turunuzu gerçekleştirirsiniz

• Beğen
Tepkiler: pilot
helal olsun ...

Cok etkilendim. Analar ne yigitler doguruyormus. Babanada selam et ve kiymetini bil. Kimsenin babasi izin vermez.

En buyuk oglum 11 yasinda 15 olunca bende izin verecegim

Tebrik ederim kardesim evde bilgisayar basindan oyundan siyrilip boyle guzel bir yola cikmissin nediyim diyenler demis zaten takdir edilesi bir etkinlik ve tur yapmışsın başarılar beraberinde mutluluk getirsin yolun açık olsun .

Sana da ailene de tebrikler genç kardeşim. Senin yaşlarında böyle bir bilincim olması için neleri vermezdim... Aynen böyle devam etmen, ilerde daha güzel nice turlar yapman dileğiyle; kazasız belasız ve dikkatli sürüşler :)

helal olsun sana ama yanına bi kişi daha bulmalısın bence. bir yol arkadaşı. selametle git hep

Merhaba kardesim bende 16yim,eskisehirden yolun gecerse tura beraber devam etmekten buyuk zevk alirim

tebrikler.. kazasız belasız uzun turlar dilerim.. ama bi daha ki sefere sandalye taşımakla uğraşma ;)

@buraktekerli
Tebrik ederim! :harika:
Ne yalan soyleyeyim, tur oncesi konu acip "15 yasindayim" deseniz, yaninizda biri daha olsun, aman soyle dikkat edin, aman boyle yapin derdim ve derdi cogu kisi...
Bir cesaret, tecrube eksikligini dert etmeden cikip basarmissiniz kafanizdan geceni! Bisikletin ve bisikletcinin gercek ruhunu yasamissiniz "o bagaj cantasi, bu aksesuar, aman bisiklet soyle donanimli olmali" diyen cogu kisiye inat...
Ailenizi de boyle bir ise tek basiniza kalkistiginizda destek ve izin verme cesaretinden dolayi tebrik ederim. Ben olsam veremezdim boyle bir izin herhalde.
Ancak Cocuklarim sizin yasiniza geldiginde bisiklet asklari olursa onlari alip 2-3 gunluk turlar yapmayi hayal ediyorum :D
Bir daha Bodrum'a gelecek olursaniz mesaj atin ;) Bakarsiniz bir yardimim, bisikletiniz icin bir tamir-bakım katkim, hic olmadi yemek ismarlamisligim olur :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Keşke bizimkilerde izin verse :(

helal olsun kardeşim valla kıskanmadım dersem yalan olur :). tebrikler...

tebrikler. Turlarınızın ve aktarımlarınızın devamını (mümkünse daha çok fotoğraf ile) bekliyorum.

Tebrik ediyor ve kendini apartman çocuğu ilân edip bilgisayar başında oyun onayarak günlerini ve kendini telef eden genç kardeşlerimize güzel bir örnek olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Bu tip turlarda gecelerken vs bisiklet çalınmasına karşı nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz?

Tebrik ederim...daha uzun mesafeli turların ve başarıların olur inşallah...

26 yaşındayım tek başıma Samsundan Trabzona gitmeye çekiniyorum . Tebrikler gerçekten

Tebriklerrrr.... Canı gönülden ve yüksek sesle bir "helal olsuuunn" diyorum.. :)

Geri