Scudo Sports

İzmit'te bisiklet nereden alınır?

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
170
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar mtb bisiklet alıcagımda nereden alabilirim tavsiyeniz nedir

Scudo
şişman motor-bisiklet bulvarda(carraro,bianchi,ghost,lappier,whistle) taşpınar bisiklet-bulvar kron,mosso,ümit , güven bisiklet doğu kışla karşısı kron sadece( bu yerin servisi sıfırdır tavsiye etmem) bisiklet bakımı içinde taşpınar bisiklet , hüner bisiklet var çarşıda ve yenişehir mahallesinde emre bisiklet sahibi yarışçı bir abimiz

melih bey önerileriniz icin teşekkür ederim iyi pedallamalar :in:

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
2 adet KRON XC500 almayı planlıyorum. Kron için bayilerde farklı parça olma ihtimali falan var diye bir yorum okumuştum. Sorunsuz alışveriş yapabileceğim bir yer var mı? Yada Online alışveriş imkanı var mı bisiklet için.

Cevaplarınız için şimiden teşekkür ederim.

@turkkeyp kron için (link) buraya gidin servisi iyidir dükkan sahipleride bisikletten iyi anlarlar mesut taşpınar abiye burdan selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
Nabi dizdar diye bir servis var akıllara zarar!
Sedona345 bisiklet aldım istanbuldan Nihat bisikletten. Yeni bisikletler garanti kapsamında kalması için 30 gün sonunda servsite bakıma girmesi gerekiyormus. Bu iş normalde garanti belgesi içindeki 30 günlük bakım kuponu ile ücretsiz saglaniyormus bilmiyordum. Nihat bisiklet sağolsun o kuponu almış vermemiş bana. Neyse sedona izmit uzman servisi Nabi dizdar'a gittim 30 günlük bakimi yaptırmak için. Bisikletim garanti dışı kalmasın istedim. Bu arada yeni bisikletlerde biraz kullanınca tekerlerde akort bozulmasi oluyor. Nabi dizdar bey bekletmenin ardından aldı benim bisikleti.
1. Akort sorunu var dedim o lastikten dedi jant ta sorun yok dedi. ( O halde lastiği sokup jsnti kontrol etmek gerekirdi) yapmadı!
2. gidon yamuk dediki aslında çok düzgündü, yamulttu düzeltiyorum diye.
3. Tıkır tıkır atan vites ayarlarım vardı. Sen dusmussun bisikletle arka artırıcı içe yamulmus dedi. Bisikletle dusmedim baktım artırıcı da hiç sorun yok dislilere paralel. Adam boru anahtarıyla artiriciyi dışa açtı bükerek. Sonra vites atamalarında sorun yaşadım.
Bu tespitlerimi atıyor sanmayim makine muhendisiyim az çok anlarım. Bolca laf salatası yaptı adam. İsguzarlik olsun diye düzgün bidikletimi bozdu. Üyelik ustune 20 tl para verdim Nihat bisiklet garanti belgesi içinden 30 gün bakım kuponu mu aldığı için. Almas ücretsiz saglanacakti. Bisikletten soguturlar adamı. İzmitte Hüner bisiklet tamir için iyidir. Akort yaptırdım güzeldi.

Geri