enver avcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.452
- Bisiklet
- Scott
geçen haftalarda bu tura başladığımızda iki abimizin bisikletleri pelte çıkınca turumuzu yalovada kesmek zorunda kaldık.ama bu turu yapmıyacağımız anlamına gelmiyor.bu sabah saat 5 de kalkarak beşiktaşdaki toplanma yerine giderek beklemeye başladım.erken saat yüzünden kalkamayanlar oldu.bende hasan la karaköy iskelesinde buluşmak üzere yola çıktım çıkmaz olaydım yolda yeni aldığım telsizim düşmüş
sağlık olsun diyerek haydarğaşa tren garına giderek start noktamız olan gebzeye doğru yola çıkarken kemal abi ve ayhan da katıldı bize.yoldan mehmet şeri alarak (speedy gonzales) gebzeye hareket ettik.son anda uzun turun sonunda eskihisar yokuşunu çıkmanın zor olacağını düşünerek ve her ihtimale karşı havanın erken saatlerde bozma ihtimalini hesaplayarak tura topçulardan başlamaya karar verdik.feribot ile karşıya geçerek turumuza başladık.gölcük civarında ayhan arkadaşımıza gelen telefon ile adapazarından trene binmek üzere yolcu ettikden sonra turumuza devam ettik.ve sonunda körfezi dönerek başlangıç noktamız olan gebzeye gelerek tren ile haydarpaşaya geri döndük.bu gün bana yeni bir telsize mal oldu.sağlık olsun demiycem bu defa içim sızladı vallahi. Sabah daha kargalar mamasını yemeden düştük yollara.yahu bu saatler de tur mu olur.hep hasanın halt yemesi