Turu ve özellikle aşağıdaki fotoğrafı çok beğendim. Ayaklarınıza sağlık. Acaba şelalenin koordinatları nedir?http://img163.imageshack.us/img163/1359/dsc0235xc.jpg
Harika paylaşımlar olmuş.Şelale altındaki fotoğralara bakınca "Su" yu hissetmemek mümkün değil.Serinliği buraya kadar geldi. Pil yutan Turgut Bey'e ayrıyetten bravo.
çok teşekkürler beğendiğinize sevindim bu fotograf benimde hoşuma gitti hareketli bir fotograf olmuş... şelalenin belli bir koordinatı yok gittik gördük yüzdük bizim içinde süpriz oldu şelale ile karşılaşacağımızı hatta yüzebilecek kadar su olacağını ummuyorduk... koordinat değilde tarif verebiliriz yuvacık barajının sağyanından ilerleyip barajı besliyen dereyi görünce iki tane dere kıyısında mangal yapan tesisleri geçince şelaleyi göreceksiniz ama bir ayrıntı dere içinde yürümeniz lazım yoksa şelaleyi yoldan asfalttan göremiyorsunuz....
@Salih Dinçer
bu turda mehmet tarafından satışa geldik biz pedal çevirirken o heybelide keyif yapıyordu
yaa sanki mizah yazısı yazıyorum o kadar komikmi gerçekten bir anlam veremedim. ama çok beğendiğine tam sevinecekken bugün pazardan incir almıştım dur ben onaları yiyipte geleyim hadi görüşürüz
inşallah bir gün sende olacan bu gezilerde ama ben görecemmi bilmiyorum
Ben sölüyorum bahri abi ekicek çünki kurtdoğmuş turuna katılacak 2 haftadır turlara cıkmadım bu hafta çıkalım lütfen hazır turgut abim pil yutmuşken uludağ felan
Artık hafta sonu görücez sonuçları... Bu arada Arkadaşlar işin sırrı pil yutmada değil aslında, farklı bir durum söz konusu. bu olayla ilgili bir basın toplantısı yapmayı düşünüyorum malum çok ilgi gördü.