Scudo Sports

İzmit Kirazdere...

Scudo
@koraycan

Koraycan merhaba sizin evi bilsek uğrayıp bir çayınızı içmek isterdik ama bilmediğimizden direk geçtik gittik kusura bakmayın :) ama içmiş gibi olduk çok teşekkürler... rampalar biraz zorlayıcı ama Allahtan fazla uzun değil.. martıları gördüm hatta fotografladıkta alttaki fotografa baktığınızda sağ kısımda suyun üzerinde görünüyor... selam ve sevgiler
(link)

@TurgutRiis

Turgut kardeşim eyvallah teşekkür ediyorum... Allah"ın izni ile yine herzamanki gibi güzel turlarımıza devam ederiz sen yeterki bu hurmaları yanından ayırma sana budurmda rüzgar karşıdanda esse bir sorun olmaz sanırım aynı tempoda gidersin sen :D
(link)

@Hasan Bahri Toros

Hasan kardeşim bende teşekkür ediyorum.. fotograflar oldukca güzel dediğim gibi Turgut su altında balık gibi yüzünce suyu bulandırmış olabilir o yüzden fotografa yansımış bu görüntü sanırım :D
(link)

@Cihan Bilgiözü

Kıymetli kardeşim Cihan bu tura katılarak emin ol beni çok mutlu ettin geleceğini hiç ummuyordum ama ne iyi ettinde geldin sayende turumuz renklendi şenlendi eywallah :) umarım yine izmit civarına yolumuz düştüğünde birlikte pedal çeviririz kendine iyi bak kardeşim Allah"a emanet
(link)

@Başak Uluyılmaz

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim.. sağlıcakla kalın

@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler Cüneyt abi beğendiğinize sevindim :) pedal çevirmeye devam. kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın selam ve sevgiler

@Kadir AYINTAP

evet tatlı suyada konduğunu gördük orda martıların:) bu arada baraj yolunun etrafında sudan kaynakladan yollarda göcükler var belediye inş bunları düzeltir yoksa allah göstermesin tehlike yaratabilir insanlara araçlar olsun gezi turcular olsun bunlara önlem almak lazım..

@TugayAydın

çok teşekkürler fevkaleden fevkinde olan turumuzu beğendiğiniz için eyvallah :) sağlıcakla kalın Giresuna selam ve sevgiler

@Frédéric LAPOİNTE

çok teşekkürler :)
buralar cennet gibi yeşili ormanı deresi kuşu böceği ile bir başkadır benim memleketim :) kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın

2 yıl kaldığım Hereke'den bu görüntüleri görmek muhteşem. Yuvacık, Dilovası, üstgeçit... :) Tüm aşina olduğum yerleri bisiklet ile göstermeniz gerçekten çok güzel. Tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@RECEP İŞLEK

Çok teşekkürler Recep kardeşim beğendiğine sevindim :)
artık bir pazar izin koparda turlarımıza iştirak et Hasan her turda yakınıp duruyor yine Recep gelemedi yazık diye :D
Kendine iyi görüşmek dileği ile

@olgun şenel

Bisikletle Herekeye bu ikinci uğrayışımız daha evvelde istanbuldan maşukiyeye giderken uğramıştık, şehirler arası gezi yazıları bölümünde konu başlığı "Maşukiye vadi" bakarsanız ordada hereke fotograflarını görebilirsiniz :) ve diğer aşina olduğunuz yerler göreceğinize eminim.. çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın

Kadir abicim geziniz herzaman ki gibi süper ötesi...ayaklarınıza sağlık sizin sayenizde. Heleki anlatımın süper, bizde gezmiş, görmüş gibi oluyoruz..:)tabi közde kahve içmek ve tabiatı yakından görmek çok daha güzel olsa gerek. biz bakmakla doyamıyoruz..:)Arkadaşa katılıyorum.incirde çok güzel gözüküyor hani afiyet olsun.:) böylece nimetlerden,de nasipleniyorsunuz.:)paylaşımlarınız için çok tesekkürler Kadir abicim..

Kadir abiiimmmm ayağınıza, pedalınıza, ellerinize, emeğinize sağlık....
Tur da, yorumlar da,fotoğraflar da mükemmel (ki Turgut'un içinde olduğu bir fotoğraf benim için her zaman eşsiz ve mükemmeldir; fakat senin yorumların ve bakış açınla ayrı bir değer kazanmış)...
Tekrar tekrar teşekkürler, devamını bekliyorum...

@tuğba durmuş

Ben kendi adıma bu yorumu yılın yorumu seçiyorum :D Çok içten olmuş Saol CANIM..

• Beğen
Tepkiler: tuğba durmuş
@Aylin NUR

Çok teşekkürler Aylin :) beğendiğine sevindim tabiat bambaşka istanbulun trafiğinden telaşesinden kurtulup bir anlıkta olsa orada olmak mükemmel bir duygu herkese tavsiye ediyorum.. ama giderken kahve takımlarını unutma közde kahve harika bir lezzet diyebilirim.. kendine iyi bak sağlıcakla kal selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Çok teşekkürler beğendiğiniz sevindim... sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

• Beğen
@tuğba durmuş

Tuğbacım çok teşekkürler :) Turgutunda içinde olduğu bir tur herzaman renkli ve mükemmeldir :D :D süphesiz :D yorumlarıma ve bakış açıma göstermiş olduğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkürler :D Turgutla gezilerimizin devamı biliyorsun sana bağlı :D kendine iyi bak sağlıcakla kal :)

• Beğen
Geri