Scudo Sports

İzmirliler yardim!

Tinaztepede üretimi ve satışı yapılıyormus. Oradan almak daha mantıklı sanirim. Fiyati biraz daha uygun olur. Simdi sehir disindayim izmire gidince bakacagim isteyen arkadaslar varsa bilgilendiririm. Termal içlik için henüz erken.

Scudo
Bende standart Adidas climacool kumasli esofman takımı var alt ice pedli tayt ust ice forma giyiyorum

@tuna ünüvar

İzmir'li değilim ama forma üzerine polar giymenizi kesinlikle tavsiye etmem. Polar, sıcak tutar ama rüzgara karşı hiç koruma sağlamayan bir kumaştır; giderken üşümenize dururken terlemenize sebep olur. İçi polarlı, rüzgar geçirmeyen "ceket" denilen bisiklet kıyafetleri var, İstanbul kışında çok kullanışlılar ama İzmir için gereksiz olabilir.

@tuna ünüvar

Evet, fleece diyorlar.

@tuna ünüvar

Uzun tayt üstü eşofman fazla gelebilir. Leg warmer (mesela (link) ) alıp günlük pantolonunuzun altına giyebilirsiniz. Gittiğiniz yerde çıkartması da kolay olur (ama tekrar giymesi uğraştırır)...

@r.ezk
Aynen katiliyorum hava cok soguk olmasada ruzgar ve nem ciddi etkenler... O yuzden windstopper ve vaporwick ozellikli urunleri tercih et...

Performanslı kullanımlarda üst için bir termal içlik üstüne bir windstopper, alt içinde kısa tayt üstü bacakları saran bir tayt eşofman yeterli olur...
Ulaşım için ise seçim yapmak zor ... Kışın ulaşım için kullanımlarda tamamen spor ağırlıklı günlük kıyafetleri kullanıyorum boyun, yüz, eller için extra önlem almak yeterli oluyor...

Aynı zamanda küçük yalı civarında Doruk Bisiklet var oradan almıştım altını :)

Merhaba hocam, İzmirli olarak cevap vereyim. İzmir'de yaz kış bisiklet sürüyorum şimdiye kadar üşüdüğümü hiç hatırlamıyorum. Kışın soğuk havalarda rüzgar geçirmeyen eşofman üstü ve sweatshirt her türlü iş yapar. Özellikle deniz kenarında pedalladığım için benim tek sıkıntım sert esen rüzgar oluyor. Yol bisikleti kullanıyorum sweatshirt karizmayı çizer diyorsan termal ürünlere bakmanı öneririm.

Bende normal kısa kollu forma climacool esofman takım pedli kısa tayt var muhtelif sekillerde kombin yapsamda bazen üşüyorum

Arkadaslar tesekkur ederim ben bu konuyu açtığımı bile unutmustum yeniden hortladi :) gerekli kiyafetleri tedarik ettim ilginize tesekkurler

@tuna ünüvar

Ne aldınız ve nereden aldınız ? İşinizi görüyor mu ? Bende almayı düşünüyorum :eek:

Decathlondan termal içlik altina uzun tayt. Termal iclik uzerine hafif yagmurluk rüzgarlık karışımı şimdilik yeterli oluyor. Bunu defactodan 20 liraya almistim. Ocak soğuğunda nasil olur bilemem. Uzun tayt uzerine herhangi bir eşofman. Nefes alma özelliği olsa iyi olur. Aksesuar olarak yine decathlondn 5 liralik ince bere 10 liralik boyunluk ve eldiven iş gorüyor. Birde çorap onemli bazen ayaklr üşüyebiliyor.

@tuna ünüvar

Teşekkürler bugün bakayım :)

Ben bu ürünleri kullanıyorum. İndirimdeyken 80 liraya almıştım ikisini. Gayet güzel, idare ediyor. (link) (link)
Yalnız tavsiyem parmaklarınızı soğuktan koruması için uzun eldiven ve kulaklarınızı rüzgar ve soğuktan korumak için buff almalısınız.

Evet bu urun indirimdeydi fakat şu anki fiyatı çok pahali. Tchiboda boyle bir ürün var (link) guzele benziyor bi bakin derim. Almayi dusunuyorum

Birde decathlonun magazada pek bisey yok raflar boş yol parasi vereceginize kargo parasi verin ayaginiza gelsin internetten alin.

Geri