Scudo Sports

İzmirliler Yardım

Resul Özbarlas

Aktif Üye
Tepki
42
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkdaşlar.Tatil sebebiyle izmir e gidiyorum bu gece.Otobüs ile gideceğim için sorun çıkmasın diye kamil koçu tercih ettim.Ama asıl sorun izmire vardıktan sonra başlıyor :) Otogardan buca ya kadar gitmeyi planlıyorum.Atatürk stadının oraya kadar bir sıkıntı yok ancak sonra hızla akan bir yola bağlanıyor ve biraz gözümü korkutmadı değil.Benim sorum yasal olarak benim o yola girmemde bir sakınca var mı? Eğer yoksa sizin düşünceleriniz nedir o yoldan gidilir mi? Alternatif rotanız varsa okumak isterim ama kaybola da bilirim :D

Scudo
@Resul Özbarlas

Yasal olarak bir sıkıntı olmaz o konuda bir endişeniz olmasın

@Resul Özbarlas

Trafiği izlediğiniz kurallara uyduğunuz sürece gidilemeyecek bir yol yok bence

Eğer gece saatlerinde inecekseniz pek sıkıntı olmaz Yollar genelde aydınlıktır.Fakat gündüz vakti trafik akışkandır.

Saat kaç gibi gelmiş olacaksınız? hava aydınlık olmayınca oldukça sorunlu oluyor o yollar. Yeşildere tarafıda insanların yoğun olmadığı ve karanlık zamanda trafik olarak değilde insanlar oldukça tehlikeli.

Sabah 6 gibi otogardan hareket etmiş olucam.Dediğiniz gibi pek tekin yerler değil oralar o yüzden gündüz gözüyle gitmek istedim

@Resul Özbarlas

O zaman sorun olacağını sanmıyorum. Varır varmaz hemen çıkmazsın sanırım. Biraz kendine gelip karnını iyice doyurduktan sonra yavaştan çıkarsan 7 yi bulur o zaman.

hiç maceraya atılmayın bence sabah erken inecekseniz halkapınardan izbana binin kafanız rahat olsun

İzmir Metrosu ve İzban trenlerine bisikletleriyle binmek isteyen yolcular

Hafta içi ve cumartesi 09:30 – 11:00 ve 20:00 – 00:00

Pazar günleri ise 05:00 – 09:00 ve 20:00 – 00:00 saatleri arasında bisikletleriyle yolcul uk yapabilirler

Varış durumuna göre kendiniz karar verirsiniz. Belki otobüs gecikecek 9 gibi halkapınar tarafında olacaksınız. Belki de daha da erken varacaksınız beklemek istemeyip direk gideceksiniz. Eğer çok yükünüz yok ise bisikleti paketleyip servis ile de gidilebilir bucaya.

Geri