Scudo Sports

izmirden zeytinli rock fest' e gidelim...

bikermiker

Aktif Üye
Tepki
231
gezi planını çıkardık. kesin olmamakla beraber 3 kişiyiz. bir gece çandarlı' da çadır kurmayı sonra ertesi gün akçay' a varmayı planlıyoruz. 3 gün süren festivalde de beraber eğleneceğiz. planda değişiklikler olabilir, esnektir. gelmek isteyen HERKESİ bekliyoruz. bizi tanımak için tıklayın

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
Scudo
valla süper olur da ben o kadar yolu çıkarabilir miyim emin değilim,biraz kondüsyon eksiğim var

biz daha önce bu kadar uzun bi yola hiç gitmedik. kondüsyonu dert etme. zaten yorulursak olduğumuz yerde dururuz.

rota:
1. gün: izmir - çandarlı (90 km)
2. gün: çandarlı - zeytinli (90 km)

alternatif rota:
1. gün: izmir- yeni foça (60 km)
2. gün: yeni foça- dikili (70 km)
3. gün: dikili - zeytinli (70 km)

@cakkoyun

biraz düşüneyim dostum zaten zeytinliye kesin gideceğim,ama bisikletle olursa tadından yenmez süper olur:)

arkadaşlar o kadar gelmeyi isterdim ki...ama işler yüzünden gelemem büyük ihtimalle..sizlere şimdiden iyi yolculuklar..görüşmek üzere..

Peki gecelerken bisikletlerin güvenliğini nasıl sağlıcanız? Arkadaşlarımın çoğu gidicekler otobüsle ama ben hala kararsızım.Belki böle bisikletle olabilir.

@ondert

o kadar takma bisikletlerin güvenliğini. ona bakarsan hayatta her an başımıza bişeyler gelebilir. sen kap gel bisikletini.

gelin bekleriz bende festivalle katılıyorum hatta sizi karşılarım belki 10-15 km önce antreman olur banada:D

ister gömeç, istersen örenden bizi karşılarsın. ayrıntılı bilgiyi ben sana sonra ulaştırayım.

Buyrun arkadaşlar gelin bekleriz.Bir aksilik olmazsa,yarıştan yetişebilirsem bende gitmeyi planlıyorum.Ama araba ile. :D

• Beğen
Tepkiler: bikermiker
gecen yıl fest'teydık cok eglenceliydi..vaktım olsa ist.dan cıkar gidrim:)

harika bir festival..pedallamak ise daha bir harika:) bu sene iş-güç boğuyor beni ama seneye kesin ordayım!!
şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

ne oldu gelen oldumu ben iki tane bisikletçi dışında biskletle gelen görmedim seneye kaldı galiba

Geri