Scudo Sports

İZMİR'den street fotoğrafları

Scudo
@oski

oski haklı espiri kabiliyetini geliştirde gülelim biraz. fotoshop felan olmuyo daha yaratıcı ol.

uğur yanlış anladık sanırım photoshop yapmasını bilmiyoruz.photoshop yapmasını öğretcek heralde :D

• Beğen
Tepkiler: hsrv_khy
iyi olur ya öğretsin hangi program kullanıyon kubilay ben anca paint biliyorum ondada pek fazla olmuyo fotoshop işleri öğrette 2 metre bunny çekelim ya.

güzel olmuş fotoşopunuz :)

• Beğen
Tepkiler: oski
hahaha demek photoshop ha.Teknoloji ne kadar ilerlemiş böle ya bizim haberimiz yok :) .. ugur sende burda çocukları kandırıyon he :):):):):):)

Uğur photoshop'u ne güzel kullanıyorsun ya ben bu kadar bilmiyorum :).Banada öğret dünya rekorunu kıralım dimi :D:D:D:p

Ben de bu kadar iyi photoshoplayamamıştım hiç ben de isterim Gee Atherton'ın yanına koy benide :)

@ErkaL

zauhzuhazuhauzh:D:D

helal olsun ya iyi cevap olmuş ^^

resimler için diorum :) :)

abi kimseyi kandırdığımız yok resimlerden çok iyi anlaşılıyo anlaşılmayan tek şey yapamayan kişiler yapanlara çamur atıyo. yapıyosan resim koy fotoşop deme. böyle bi fotoşopu warnerbros stüdyosundakiler bile zor yapar oda baya bi pahalıya mal olur.

uğur açıklama yapmana gerek yoktu aslında türkiyenin en iyisiyim diye foto koymadın uğur buraya yaptığı hareketleri gösterdi. bizde gizli saklı yoktur bilader gel izmirdeyiz biz. gel gör uğur napıyor nasıl kullanıyor ondan sonra shop'lardan bahsedersin insanların yaptığı işe sayıgınız olsun çamur falan atmayın bunları çocukça şeylerdir... bence.

• Beğen
Tepkiler: hsrv_khy
Oski boşverr yorum yapmaya değmez derim ben.Oda öğrenicek zamanla bunları photoshop olmadığını anlıyıcak.Yaşı 20 ama hala çocuk kalmış naparsın :/.:).

kardeşm... ujurum yne döktrmüşün.. biraz gec görsemde fotoları yne hepsi cok güzel yne hepsi cok kral... helal olsun dememek içten bile değil... kutlarım... buarada o fotoşop diyen arkadas ya seni hiç binerken görmedi yada gördü ama inanmak istemiyo..

sağol doruk biraz geç oldu ama yorumların için çok sağol.
napalım işte bunların hepsi fotoşop. ist dekilerde fotoşop zaten sadece kasyesidekiler 1 metre bunny çekiyolar biz de fotoşopla yapıyoz. daha kayseri kadar iyi süremiyoz:D:D

Geri