Scudo Sports

İzmir'den Dalyan'a 9-14-17 Ağutos 2011

Ben okurken çok eğlendim Kim bilir siz gezerken nasıl eğlenmişsinizdir.Bize bu gezinizi yaşatırcasına anlattığınız için çok teşekkürler.Sizi ve özellikle eşinizi çok tebrik ediyorum.Bisiklete binen birisi özellikle evliyse eşinden çok destek bekliyor.Ben bu konuda biraz şanssızım Ama olsun Tekrar teşekkürler.Yeni tur yazılarınızı dört gözle bekliyorum.

Scudo
serdar bey yapmış olduğunuz yolculuğu resimleriyle birlikte baktım iyi bir yolculuk yapmışsınız tebrik ederim keşke daha önceden tanışıklığımız olsaydı da sökeye geldiğinizde karşılaşsaydık bende aynı zamanda bisiklet hastasıyım vede sökeliyim yemek yidiğiniz yeri biliyorum keşke size yardımcı olsaydım neyse artık bir dahaki turunuzda yolunuz buralara düşerse muhakkak beklerim tanışmaya. selamlar sökeden

• Beğen
Tepkiler: Serdar Ekmekci
Serdar bey harika bir tur olmuş, eşinizin ve sizin gönlünüze yüreğinize sağlık. Dalyan her zaman büyülemiştir beni:)

• Beğen
Merhaba,
Siz eşinizle akşam saatlerinde Ören'e giriş yaparken biz de eşimle beraber arabamızla yanınızdan geçmiştik. O gece biz de Ören'deydik. Sabah Akbük'e devam ettik. Biz masada oturmuş siparişlerimizi verirken siz Altaş Pansiyon'a giriş yapmak için sanırım bizimle aynı mekana geldiniz. Çünkü siz bisikletlerinizin yanından ayrılınca ben gizlice Vera'nın bisikletinin yanına gidip,incelemiştim. Ben de yakın bir zamanda o rotanın Akyaka-Akbük-Ören kısmını 19-23 Mayıs tarihleri arasında pedallamıştım. Forumdaki hikayenizi okuyunca fotoğrafları da görünce gülümseyiverdim. Bisiklet dünyası ne kadar da küçük...
Sevgiyle...

@Resmiye ÇALIŞKAN

Ne kadar güzel bir tesadüf olmuş :) Akbük koyu o gün ve gece gerçekten çok kalabalıktı. Pansiyondaki huysuz yan komşumuzla çok gereksiz bir tartışma yaşamıştık, umarım ona şahit olmamışınızdır. Tartışma yüzünden moralimiz bozulmuştu. Keşke tanışma fırsatımız da olsaymış. O kadar kalabalık olan bir yerde kendimizi çok yalnız hissetmiş ve sabah erkenden oradan ayrılmıştık.

Evet o gün çok kalabalıktı Akbük. Sıcak nedeniyle insanlar gereksiz hareketlerde bulunabiliyorlar. Sıkmayın canınızı. Buralarda olursanız yine eşinizle pedallamak isterim sizlerle...Keşke gizli gizli izleyeceğime sizi, gelip tanışsaydım. Bu da benim eksiğim...Görüşmek üzere...

• Beğen
tek kelimeyle "harika" bir tur olmuş :) bende böyle bir ege turu düşünüyorum ama en erken gelecek yaz yapabilirim :(

• Beğen
Merhaba,
Eşinizle çok güzel bir tur yapmışsınız. Fotoğraflarınız ve paylaşımınız da çok güzel. Özenle paylaşılan her tur aynı rotadan geçenlere o güzel ve keyifli anları tekrar yaşatıyor. Ben de sizin yazı ve fotoğraflarınızdan ilk bisiklet turumda Dalyan'a varışımızı, Akbük'den hareket edp Bodrum yoluna inerken yoldaki inek yüzünden yere kapaklanışımı, Bodrum'dan çıkıp Ören'e oradan da Akyaka'ya giderken Gökova'nın o güzel manzaralarını hatırladım.
Tekrar teşekkür ederim.

Benim de eşimle birlikte bisiklet hayalim Dilek Yarımadası'nda pedallamak. Ben yaptım ama onunla da birlikte olmayı çok isterdim. İnşallah sizin yaptığınız gibi bize de kısmet olur.

Kazasız ve keyifli turlar

five

• Beğen
@five

Çok teşekkürler, Dilek Yarımadası'na ben hiç gitmedim, şimdi siz söyleyince ben de burasını araştırmaya başladım. Çok güzel bir rotaya benziyor, en kısa zamanda bu turunuzu gerçekleştirmeniz dileğiyle.

serdar bey harika turlarınızdan birisini daha seyrettik.. eşimle ben seneye nasıl bir tur programı yapsak diye düşünürken bu konuyu görmem çok faydalı oldu.. ne diyeyim darısı başımıza.. daha nice turlarınızın nefis fotolarını görmek dileklerimle

• Beğen
Geri