Scudo Sports

İzmir'deki Bisikletliler Buraya

izzmirlipedallar

Aktif Üye
Tepki
64
İsim
Gürkan Erçay
1 ay önce açtığımız İzmir Bisikletlileri için olan WhatsApp grubu. Şu an 35 kişiyiz, birbirimizin anlık sürüşlerine eşlik ediyoruz, aramızda turlar düzenliyor ve grupların turlarına katılıyor, bilgi alış verişi yapıyoruz. Gelmek isteyen varsa bana numarasını yazabilir :) _20180507_084553.jpg

Scudo
Konu tamamen bağımsız izmir için kurulan bir gruba ait ve tarih olarak bakarsan yeni kurulmuş ve güncel mesajlar içeriyor :) bence düşündüğün gibi değil. ayrıca 3. değil 10. konuda olabilir sonuçta amaç aynı olsa da her biri diğerinden farklı olduktan sonra bence anormallik yok diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: izzmirlipedallar
herkese merhabalar. İzmir iline yeni taşındım bisiklet bakım tamir izmir ilinde bisiklet turları hakkında bilgi almak danışmak istiyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlarım/abilerim varmı?

Gaziemir tarafında gruplar olması lazım ama isimlerini bilmiyorum. Ama sahile inersen PAB Perşembe Akşamı Bisikletçileri grubu var. Facebook ta bulursun. Yine sahilde bisikletci olarak Parkur ve Doruk Bisiklet var . Yan yana sayılırlar.
Başka grup olarak Bornova ters gelebilir. Orada da ÇAB Carsamba ve CAB Cuma grupları var.

@İlker KESKİN Gaziemir’de “Gaziemir Aktif Pedal” ve “Gaziemir Doğa Gezerler Bisiklet Grubu” var. Bu ikisini Facebook’ta aratarak sayfalarını bulabilirsiniz. Birincisi yol/şehir ikincisi MTB bu arada.

@Panjuq teşekkür ederim facebook kullanmıyorum instagramdan araştıracağım. ama gruplar hakkında bilgi verdiğin için teşekkür ederim. ayrıca benim bisiklete sağlam bakım lazım balata ve hidrolik sıvılarının değişmesi lazım o yuzden bisikletçileri sormuştum.:)

@İlker KESKİN Ben şu ana kadar servis bakım için bir yere gittim Doruk Pedal Küçükyalı. Oradan memnun kalmadım, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Harici tavsiye edecek bir yerim yok şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: timsahcelil
@İlker KESKİN güzelyalıda parkur var ama Orda Merti bul. Mert çok ilgili ve samimi ancak aynısını servis deki teknisyen için diyemem. Bu yüzden Mertle işini halledersen daha iyi olur. Sunduyu fiyatlarından dolayı tavsiye etmiyorum. Sundu Ufak işlemler için yüksek fiyat çekiyorlar. Birde güzelbahçede izmirbike var onuda tavsiye ettiler ama mesafeden dolayı hiç gitmedim.

@Anıl Erdoğan çok teşekkür ederim hidrolik sıvı dolumu ve genel bakı için mesaj attım adamlara bakalım ne diyecekler?

izmir parkur bisiklet mesajıma cevap verdi;

Merhabalar,
Bisiklet Genel Bakım ( ön göbek, arka göbek, orta yatak, arka ve ön
vites, aynakol sökülüp temizlenip yağlanıyor yediden montaj yapılıyor,
jant ayarları, bisiklet yıkanıyor) 100 TL
Fren yağ dolumu bir kol için 30 TL

Teşekkürler.
Saygılarımızla.
(nasıl ?)

@İlker KESKİN genel bakim fiyatları bu gibi yerlerde bu fiyatlarda. Gözün arkada kalmaz .

Fren konusunu bilmiyorum.

Bu gün Çiğli Organize Sanayiden Evka 5 e doğru 16.30 dolaylarında yol bisikleti süren arkadaş buradaysa Selam Olsun. Çok mutlu oldum onu görünce bi manyak ben değilmişim demekki dedim, sağ olsun, var olsun :komik:

Geri