Scudo Sports

İzmir'de Kross R6 bisikletim çalınmıştır.

aliolgun89

Üye
Tepki
4
İsim
ali
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar merhaba,
25 Ağustos 2018 Cumartesi günü 1 günlüğüne evden ayrıldım. Ertesi gün geldiğimde evimin önünde kilitli olan bisikletim yerinde yoktu. Kross Hexagon R6 model bisikletimi İzmir Kılıç Reis Mahallesinde çaldılar.
Görenler lütfen bilgi versin

Dosyalar

• IMG_5967.JPG
    IMG_5967.JPG
    126,1 KB · Okunma: 196
Scudo
Bu nasıl bir vicdani yoksunluktur anlamak mümkün değil. Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@Guanzo evin önüne apartmana kıtlemezsen hiç bir şey olmaz

@ATALAY16 geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim; ancak @ATALAY16 sanki laf sokar gibi evin önüne, apartmana kilitlemezsen bir şey olmaz tarzı açıklaman hiç hoş değil. Apartmanın içine üçüncü kata çıkartmışım, korkuluklara kilitlemişim daha ne yapayım? Bu memleketin çivisi çıkmış. Malın çalınmasın diye tedbir alıyorsun üstüne üstlük ''dahasını yapmalıydın'' diyenler çıkıyor. Yazık. Onu yazacağına bi geçmiş olsun yazabilirdin.

Geçmiş olsun üzücü bir durum sahibinden ve letgo sitelerini devamlı kontrol edin

arkadaşlar en iyi kilit sitemi diye bir şey yok lütfen eve dükkana vs geçirin ve orada muhafaza edin başka türlü olmuyor zincir koparmak çok basit bu adamlar için. olmadı bisikletten parça almaya başladılar. dünde arkadaşımın kadro çantasını alıp gitmişler 5 dakika içinde bisiklet kilitli idi markete girdi ve çıktı kadro çantası nı almışlar allahtan markete cüzdanı ile girmek zorunda olduğu için cüzdanı kurtardı :(

Allah Allah:acpsnr::acpsnr: çok geçmiş olsun

@aliolgun89 laf sokma değil hocam arkadaşımın bisikletini 6 katlı bina nın çatısından çaldılar bu kadar çalınma başlıklarından sonra hala apartmana dükkan önüne avm önüne kilitliyorsunuz o tuhafıma gidiyor yoksa size niye laf sokayım açıkcası benı ilgilendirmez arkadaş nasıl önlem alabılırım diye sormuş bende şahsi düşüncemi söyledim bu arada geç oldu kusura bakmayın geçmiş olsun tekrarını yaşamazsınız umarım

• Beğen
Tepkiler: aliolgun89
@ATALAY16Evet bence de laf sokma değil. Bu forumda adeta bas bas bağırılıyor "Evin içinden başka hiç bir yere bırakmayın" diye. Hatta balkona bile. Bisikleti görüp ederi iyiyse sizi takip edip 3. Kata da bağlasan çalıyorlar. Ama evin içine girmeye cesaret edemiyor şerefsizler.
Üstelik arkadaş gece sokakta bırakmış.
İlla ki her seferinde kat çıkaramıyorsanız gece eve alın.

Lütfen arkadaşlar lütfen [emoji120]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ATALAY16

Eyv hocam. Alınganlık ettim kusura bakma çok moralim bozuk. Kaç gündür kendime gelemedim. Hiç tahmin etmezdim böyle olacağını. Binada kamera var sözde ama ne hikmetse benim evden ayrıldığım 1 gün boyunca kayıt almamış. Cihaz yöneticinin evindeydi, neden böyle oldu diye sorduğumda nedenini bilmediğini söylüyor. Yani elimde hiç bir göründü ve delil yok.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Gecmis olsun. Saklama yeri evin ici. Baska yolumuz yok. Ben cok uzuluyorum bunlari duyunca fakat yapacak bisey gelmiyor elden.

• Beğen
@asibol Yanlış hatırlamıyorsam evin içinden bile çalındığını okudum forumda hırsıza kilit dayanmıyor maalesef ülkemizde hırsızlara caydırıcı ceza verilmediği için hırsızlık olayları artarak devam ediyor.Bisikleti çalınan arkadaşa geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@hidromekHiç bir şekilde çalınmaz demiyorum zaten. Evin içine girmeye cesaret edemiyorlar diyorum. Çünkü hırsızlığın dışında haneye tecavüz suçu da işlemiş oluyor. 2 tane suç birden işlemeyi bir bisiklet için pek göze alamıyorlar. Bu yüzden yüz hırsızlık varsa bunun birisi evin içinden. İstisnalar kaideyi bozmayacağı için en azından gece evin içine alın. 10 katta çıkarmanız gerekse de.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bisiklet çalmak için evin içine gireceklerini zannetmem eve girmişlerse dertleri farklıdır. ve evin içinde çalındıysa da haneye tecavüz suçu ile ceza katlanır. dışarda çalınan bisikletler için bir yaptırım olmalı bildiğim kadarıyla ciddi bir ceza alan yok. acaba dışarda olduğu için sahibini mi suçluyor bu sistem:kötü:

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Lütfen asıl konuya odaklanın.
Gören, duyan olursa arkadaşımıza yazsın işte, bisiklet çalınmış hala nasihat veriyorsunuzo_O

• Beğen
Geri