Çankaya'da Sundu Bisiklet, Hüsnü Bey orada. şatışını yaptıkları tüm bisikletlerin tamamını görebileceğiniz benim şu ana gördüğüm en büyük bisiklet dükkanı. cateye ve pro gibi markaların, internette karşılaşamayacağınız bir çok modeli ve shimano ile ilgili herşeyi bulabileceğiniz en kapsamlı mağaza. Sundu, ben lise 2 de bisiklete başladığımda, bundan 23 yıl önce, bulduğum yerdir. izmir'de bisiklete başlayan biri, internet ve bisikletforum olmasa bile, 6 ay içinde Sundu bisikleti bulur

siz şanslısınız.
ayrıca Alsancak'ta kordonda da accell bisiklet dükkanı da Sundu bisikletin bayiisidir. oradaki delikanlıda çok yardımsever ve içten biri. hemen yan dükkan ise İzmir'deki tek delta bisiklet mağazası. mağaza sahibi beyefendi de bilişim seltöründen ayrılmış çok bilgili ve çok seçkin biri. iki dükkan yanyana ve tek taşla iki kuş vurabilir ve ülkedeki markaların neredeyse yarısını inceleme fırsatı bulabirsiniz.
mektupçu durağında parkur bisiklet de specialized ürünlerinden bazısını inceleme fırsatınız olur ancak ben pimpirikli bir ve cebinde akrep olan bir müşteri olduğum için; pek alışveriş şinas biri değilimdir. parkur bisikletten eldiven ve elcik dışında bir şey alamadım. bir de 63cm bir kafam olduğu için bir specialized kask yakalayamadım. stok fazla tutmuyorlar, haliyle sipariş üzerinde ürün getiriyorlar.
9 eylül konservatuvarının orda motis bisiklet var. sahibi dünya iyisi biri. nakitte çılgın indirimlere imza atıyor. ürünleri de fena sayılmaz ancak yakalayan alıyor. ayrıca merrell ayakkabıları da uygun fiyata alabilirsiniz.
diğer bisikletçileri de biliyorum ve ziyaret ediyorum ama bu 4 lü kadar sık değil. zira yaklaşımları almayacaksan meşgul etme ile bu adam bişi almayacak sorarsa birşeyler söyleyip geçelim arasında değişiyor. tabii bana davranışları böyle. 40 yaşındaki göbekli cebinde akrap gezdiren birine ben olsam kim bilir nasıl davranırım.