Çağlayan Forum Bağımlısı Kayıt 1 Nisan 2012 Mesaj 1.508 Tepki 891 Şehir İzmir Başlangıç 2000—01 Bisiklet Cannondale Bisiklet türü Yol bisikleti 10 Mayıs 2014 #21 İzmir'de bugün hava yağışlıydı,bu nedenle antrenmana çıkamadım Yarın da yağışlı görünüyor,havanın yağışlı günlerinde tura çıkmıyorum,çünkü zemin kayganlaşıyor.
İzmir'de bugün hava yağışlıydı,bu nedenle antrenmana çıkamadım Yarın da yağışlı görünüyor,havanın yağışlı günlerinde tura çıkmıyorum,çünkü zemin kayganlaşıyor.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 308 10 Mayıs 2014 #22 @Çağlayan ben de yağmurda çıkmıyorum, yerler ıslak olunca bisikletin yanısıra arabalar bile kayıyor.. ayakkabım bile kayıyor :islik:
@Çağlayan ben de yağmurda çıkmıyorum, yerler ıslak olunca bisikletin yanısıra arabalar bile kayıyor.. ayakkabım bile kayıyor :islik:
D.Mustafa Forum Bağımlısı Kayıt 16 Nisan 2014 Mesaj 1.168 Tepki 737 Şehir izmir 10 Mayıs 2014 #23 Amaç bisiklete binmek olduğu için varsın kemikleşmiş olsun insanlar sıcak kanlı oluyor genelde ve tanışma kaynaşma da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tepkiler: Çağlayan
Amaç bisiklete binmek olduğu için varsın kemikleşmiş olsun insanlar sıcak kanlı oluyor genelde ve tanışma kaynaşma da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi