Scudo Sports

İzmir'de bisikletim çalındı

sonofdede

Üye
Tepki
23
bugun sabah ise giderken yerinde olan bisikletimi apartman icinde kapımın onunde apartman boslugundan çalmışlar bisikletim mosso falcon deoredir... ustunde orjinal parcaları harici bi ekleme yoktur sadece selesinin altında 1 adet kedi gozu bulunmaktadır
izmirin bornova semtinde ikamet etmekteyim gorenlerin duyarlı olmasını rica ederim :(

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Çok BÜyÜk GeÇmİŞ Olsun İnŞallah En Kisa SÜrede Bulunur Ve Çalan ArkadaŞ Cezasini Çeker

• Beğen
Tepkiler: sonofdede
ben izmirde ikamet etmiyorum çok geçmiş olsun acısını bilirim daha iki ay önce bende caldırmış idim sana tavsiyem resmi varsa forumda yayınla daha cok faydası olur tabi bisikletin belirgin bir yerinde bir iz felan varsa onuda yaz faydası olurdiye düşünüyorum

• Beğen
Çok geçmiş olsun.Umarım bisikletin kısa zamanda bulunur.Bir Mosso Falcon kullanıcısı olarak bende çok üzüldüm çünkü güzel bir bisiklet.

• Beğen
geçmiş olsun görürsek tabi mutlaka ilgileniriz ege üniv. de okuduğumuzdan bornovada geziyoruz görürüz inşallah. belirgin bi özelliği varsa söleyinki belki biri tesadüfen görebilir.

• Beğen
İnşallah bulunur kardeş.Ama fotoğraf eklersen İZmir'deki arkadaşların rastlama ihtimali yüksek...

• Beğen
cok saolun arkadaslar bulabilecegimi tekrar sanmıom artık :S maalesef saten ya boyarlar ya parca deisir o anki sinirle acmıstım konuyu.... cok saolun tekrardan neyse yenisini alcez artık yapcak bisi yok....

Gerçekten çok üzücü..İnşallah en yakın zamanda bisikletinize kavuşursunuz...

• Beğen
@sonofdede

ilk başta geçmiş olsun üzüldüm
benim size tavsiyem pazar günü bit pazarını dolaşmanız belki bulabilirisiniz orda
İnşallah en kısa zamanda bulunur

• Beğen
arakdaşın dedği gibi foto eklersen benimde bugun çalındı allah tan çocular çalmış :) binanda oturan bulduk çok şükür :) ama helal bisiklet kimsenin boğanından geçmez bulunur seri numarasınıda

• Beğen
gecmiş olsun arkadaşım inşallah bulursun bisikletini

• Beğen
Geçmiş olsun.
İnşallah bulunur da en kısa sürede kavuşursun bisikletine.

• Beğen
çok geçmiş olsun arkadaşım bence de pazar günü mutlaka bit pazarını bir dolaş,
her gün güzelyalı sahil yolundayım sabah akşam mutlaka bakarak olurum inşallah bulursun bisikletini

• Beğen
Ya gerçekten çok üzücü olaylar bunlar forumumuza üye birkaç arkadaşımızında bisikletleri çalındı en kısa zamanda bulunur umarım geçmiş olsun.:mad: :boese157:

• Beğen
Geri