Scudo Sports

İzmir'de bisiklet yolu olarak yutturulanlar

@Türka¥ yaw guzel kardesim vakti zamaninda koskocaman bostanli bisiklet yolunu kapattilar bilmem ne calismasindan oturu diye onlarca metre bisikletli kardeslerimizin yere yatti bisikletleriyle degisen bisey oldu mu hayir ne zaman bisey degismis ki izmir de protesto ya da email atilarak ALLAH askina bana bir ornek gosterin emaille ya da protestoyla yapacaklari proje her ne ise vazgecmis olsunlar senin soledigin la fontenden masallar part 1453

Scudo
Sürekli Bornova - Bostanlı arası sürüyorum ve bu alaybey bölümü beni bitiriyor bazen cesaretimi toplayıp altınyol dan dönüşe geçiyorum ama açıkcası bu zamanlarda da sürekli yusuf yanımda oluyor :) izmir belediyesi bisiklet yolu yapıyor ama malesef bir türlü kullanıma uygun olmayan yollar yapıyor :(

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Alaybey-Sasali turluyorum kondisyon kazanmak icin bu ara.
Dogrusu bisiklet yolu cozum degil. Alaybey-Mavisehir arasini kesinlikle araba yolundan geciyorum artik. Cunku bisiklet yolu ana-baba gunu, -en gercek anlamda- zira bebekleri, ufacik cocuklariyla insanlar bu yolda yuruyorlar. Eminim bircogu izmirli olmak veya izmir'de yasamak uzerinden etrafta prim de yapiyorlardir. Her neyse...
"Bekci" diye eskiyeni icat cikardilar biliyosunuz, bari bu yolu yayadan arindirmak icin kullanilsa bu kurum.
Ote yandan insan bittigi yerde guzellikler basliyor. Mavisehiri de gectikten sonraki bisiklet yolu cok guzel. Hatta bir aritma tesisinin yaninda a.piristina bulvarina cikan agacli bir yol var ki ilk gectigimde "cok guzel lan" diye bagirip gulumsedim :)))

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@yavz0r pazar günleri arıtmanın kapısı açık bırakıyorlar. Içerideki köpekler heyecan yapabilir. Köprü üzerindeki köpekler ise zararsız ve tepkisiz.

• Beğen
Tepkiler: yavz0r
Aziz Kocaoğlu'nun oğlu sınıf arkadaşım diyeceğim burda, başım belaya girecek.

@jazzpub
ben de gördüm ve olmaması, olmasından daha iyi bir çok eserden biri olmuş. ankarada yaşıyorum burda bisiklet yolu uzunluğu sıfır km (rakkamla 0).

Geri