Scudo Sports

İzmİrde Bİsİklet Vestİval Ve Bmx De Var

bmxserdar

Daimi Üye
Tepki
272
MERHABA ARKADAŞLAR İZMİRDE BİSİKLET FESTİVALI VAR EGE ÜNİVERSİTEDE MOUNTAİN DH STRET TRAİL DOWHİLL VE BMX
İLK DEVA TÜRKİYEDE BÖYLE BİR ETKİNLİK OLUYOR İLGİLİ İTİRİBAT
WWW.EBİT.WS ADRESİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİNZ.KISMETDE
OLURSA BMXSERDAR ORDA OLACAK SAYGILARLA TÜM BMX Cİ
KARDEŞLERİME VE SAYIN MURAT REİS ABİYE ÇOK TEŞEKKÜRLER
BU BİSİKLET FORUM KURDUGUNDAN DOLAYI

Scudo
hadi bakalım hayırlı olsun umarım bunların devamı gelir =)
özellikle skateboard gibi bmx için olan etkinliklerinde bol bol yapılması lazım..

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
bana yakın 4 saatte giderim izmireee arkadaşlarr kasrdeşler herkez gelsdin

Eminim çok güzel ve kalabalık bi etkinlik olucak.Tüm bisiklet sevenleri orda görmek isteriz.BMX'çiler gösterin kendinizi show zamanı.(HKK BMX TEAM)(hkkbmx.com).

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
bmxçiler adına iyi bi etkinlik emeği gecen herkese saygı

Merhaba arkadaşlar.

Festival zamanı geldi çattı yalnız şöyle bir hatırlatma yapalım. Bir çok konuda bizlere destek olan üniversitemiz, ne yazık ki rampa konulacak yer konusunda bizlere destek olamadı. Sebebi ise şu anda kampüsten geçen metro inşaatı ve oradan çıkarılan toprakların bizim kullanmamız için uygun olan düzlüklere yığılması :)

Eğer BMX, Street, Trial kategorilerinde katılım göstermeyi planlayan arkadaşlarımız olur ise onları ikinci ve üçüncü günlerde Bostanlı'daki skateboard parkına yönlendireceğiz.

Festivalimize katılacak kişilerin acilen başvuru formlarını bana ulaştırmaları gerekmektedir. Ön kayıt işlemini dikkate almanızı rica ediyorum.

Sevgilerle.

umarım gerekli katılım olur.. gerçekten gelmyi isterdim valla =S
ama ne yazkki iş ve şartlar buna izin veriyor inşlh birdahaki sefere orda olurum

Ben de gelmeyi isterdim ama malum İzmir:),İzmir'deki ve yakın illerden büyük katılım olacağına eminim.

bu tertip hngi arkadaş herkez bnm fotoyu koymuş bi yerlere anlm weremedim walla
=))

@premiumlagger

:cool: Herkesi bilmem ama ben fotonu koyabilirmiyim jem'im.(hkkbmx.com) (HKK BMX TEAM).

Jemim sen kızma ben gelicem senin decade showunu izlemeye marmarise.(HKK BMX TEAM).

Geri