Scudo Sports

İzmir'de bisiklet mağazaları

ben bisikletimi sundudan aldım ilgi ve alaka güzel. servis konusundad şimdilik iyi bir sorunla karşılaşmadım.

Scudo
Arkadaşlar birde Kessbike var atada eskiden çalışan Serkan açtı oda olmalıydı bu ankette sanıyorum. Bide Ata halen çalışıyor mu, nerde bide arkadaşlar bilen var mı?

arkadaşlar ben yeni başlıycam ve hangitür hangi marka bisiklet tavsiye edersiniz.bütçem 500 600 arası boyum 1.87 90.kg genellikle işe gidip gelirken kullanıcağım.şirinyer ışıkkent arası aynı zamanda tur amaçlı olursa daha iyi olur.birde hangi mağazayı tavsiye edersiniz.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....

kredi kartıyla almayı düşünüyorum.bu arada borla dağ bisikleti sanırım.şehir içinde kullanıcağım için biraz ağır gelmezmi.:rolleyes:

2009 model ağırlığı 13.5 kilo
2011lerde değişme varmı bilmiyorm

trek fx 7.0 veya 7.1 almanı öneririm..dağa taşa cıkmicaksan boşuna ağırlık taşıma... 28 jantlı bi şehir bisikleti daha akıcı rahat gidecektir..

• Beğen
Tepkiler: özgür öztürk
gerçekten güzel bi bisiklet fakat taksitle alıcağım için bütçeyi bayağı zorluyo yani yaklaşık 850 ye geliyor.

@ozgur ozturk

Seçtiğiniz model belirttiğiniz fiyat aralığında işinizi görecek bir modeldir yada 1-2 yıllık trek fx serisi bakabilirsiniz,acil değilse biraz bekleyin birkaç model belirleyin ve aralarından en beğendiğinizi alın.

• Beğen
arkadaşlar sonunda bende bisikletimi aldım.trek fx 7.0 gerçekten harika bi bisiklet hayran kaldım.ilgi ve alakanıza teşekkürler... özellikle ÖZENÇ arkadaşıma tavsiyesinden dolayı teşekkürler..........

Carraro düşünebilirsin yanı sıra Sedona,Kron gibi markaların da başlangıç grup bisikletleri bütçeni zorlamayacaktır...

• Beğen
@Atagün Elma
tavsiyen için saol arkadaşım. trek fx 7.0 aldım.forum konusunda biraz acemiyim konuyu nasıl kaldırıcağımı bilmiyorum.....

• Beğen
Tepkiler: Atagün Elma
Arkadaşlar öncelikle selamlar ben izmirde her zaman bisiklete gıpta eden ancak fırsat bulamamış bir öğrenciyim.Bisiklet konusunda tecrübem sıfır.Yola çıkıp içimdeki "özgür ruh"u bulmak istiyorum.Bisiklet seçimim malesef maddi sebeplerden dolayı ümit bisikletle olacak.Ancak bundan daha da önemlisi tecrübeli yol arkadaşları ve sorularımı cevaplamanız :

1)Bisikletimin yanında hangi ekipmanları almam gerek ve bu ekipmanlar hakkında bilmem gerekenler neler olmalı?
2)İzmir içerisindeki bisiklet kullanmaya elverişli alanlar (olmadığını sanıyorum ama en azından kaza ihtimali az olan ve tur yapılan bir yer olabilir)

Teşekkürler

Merhabalar..

Öncelikle inşallah en kısa zamanda içine sinen bir bisiklet sahibi olur ve doya doya keyfini sürersin demek istiyorum..bisiklet seçimini yaparken acele etmemeni salık veririm zira çok seçenek var ve bilmeden yanlış bir seçim yapma ihtimalin çok yüksek. bütçenin kısıtlı olması iyi bir ikinci el bisiklet alman için engel değil o yüzden ikinci el sitelerini ve forumdaki ikinci el ilanlarını sabırla takip etmelisin. ve forumdaki tecrübeli kullanıcıların tavsiyelerini göz ardı etmemen sonrasında pişman olmaman için çok önemli.

ekipman olarak bence ve benim yaptığım gibi önce bir kask, sonra eldiven, forma, tayt, gözlük, ayakkabı...diye uzayıp gidiyor ama bence kask ve eldiven bisikletin yürüyen aksamından bir parça gibi olmazsa olmaz ekipmanlardır. diğerlerini zamanla alabilirsin..

İzmirde benim bildiğim en güzel bisiklet kullanım alanı karşıyakadan başlayan ve sanırım sasalıya dek uzanan bisiklet yolu..karşıyakadan sonrası son derece güvenli ve keyifli..karşıayaka - bostanlı tarafında çok fazla yaya yürüdüğü için bisikletten ziyada el ele tutuşup yürüme yolu(sevgi yolu) konumunda bu yüzden tehlikeli ve sıkıcı..onun dışında şehir trafiği bence çok zor, çevre yolu demişsin zaten söylemek bile istemiyorum..ama benim bilmediğim yerler olabilir varsa zaten diğer arkadaşlar söylerler..

bazılarından yama almalısın yanına diye şeyler duymuştum da onları her an yanımda bulundurmalı mıyım? bisiklet turlarına katılıyor musunuz?

@Kadri İnce

O iç lastik yamaları yanında bulundurman gereken en önemlilerinden. Özellikle turlara çıktığında. teker patladı mı yama yapmak gerekiyor çünkü,; yanında yedek iç lastik bulundurmuyorrsan :)

anladım dostlar fiyatları ne aralıkta? bi de bisiklet yolları nerde başlayıp nerde bitiyor bilen varmı izmir içi

Fiyatları bişey değil bir seti 6 Tl'den başlayıp 15 Tl'ye kdr alabilirsin.

Geri