Scudo Sports

İzmir'de bisiklet mağazaları

merhaba seda bisiklet güvenilirdir fakat bisikletçiye giderseniz biraz pahalıya alırsınız galerici misali aldığı bisikleti aynı fiyatta satmayacağı kesin 50 100 lira gibi bir mebla koyarak satacaktır size tavsiyem izmirde bisikletini satan birileri mutlaka vardır mesela ben carraro grunge satıyorum 380 lira ya vereceğim hiçbir bisikletçi sanmıyorumki 380 ne 2010model acera donanımlı bir bisiklet satsın
Şuanda bisiklet rezerve fakat satılmazsa gelip bakabilirsiniz evim seda bisikletin az ilerisinde 0542 488 53 20 bana bu numaradan ulaşabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ertuğrul
Scudo
Ben pek bilmiyorum ama geçen İzmir’den geldim. Orada Ata bisiklet vardı. Bir de Sedat tosunoğlu abi yeni bir arkadaşın iş yeri açacağını söylemişti. Katkı anlamın da iyi olur diye düşünüyorum. İstersen sana telefon numarasını bulurum.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ertuğrul
Bugün Seda'da çok iyi fiyatlara birkaç (Scott ve Sedona) 2. el bisiklet gördüm. Mutlaka uğrayın derim. Arkadaşın Doruk ve Seda için söyledikleri şeylerin altına imzamı atarım. İşi bilen ve dürüst satıcıdır.

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Cem Unden

Merhaba Ben Turgut Bozüyük,
(link) nin sahibiyim. Yazışmalarda "2Teker" adlı firmadan bahsedilince kendimi ifade etme gereği duydum.

2nci El Bisiklet pek tabii ki iyi durumda olduğu sürece alınmalıdır, satılmalıdır. Ancak Galerici misali üstüne 50-100 TL konulması için hem sektörün hem de bisiklet kullanıcılarının çok sayılara ulaşması lazım diye düşünüyorum. Şimdilik doğru olan satışı gerçekleştiren firmanın tüketicisine istediği fiyat ile satış noktasında destek sağlaması daha doğru bir yaklaşım olacaktır.

Diğer taraftan DELTA BİSİKLET in İzmir deki satış noktası olmaktan, ithal ettiği ve Türkiye'de exclusive biçimde temsil ettiği markaları bulundurmaktan son derce mutluyum. Geotech tamamı ithal montaj, Schwinn dünyanın tanıdığı Amerikan, Corratech Avrupa lideri Alman, GT kalitesi malum Taiwan, Cannondale herkesce malum el yapımı yine Amerikan bir üründür. Bu ürünlerin tamamına ait örnekleri showroom umuzda görebilirsiniz.

Buradan herkese sevgi dolu günler dilerim, pedalınız hep güçlü olsun.

Turgut Bozüyük

bende sundu bisikleti tavsiye ederim.hem ılgılıler hemde ıstedıgınız seye ulasmanız ıcın yardımcı oluyorlar ...

turgut bey internet sitenizdeki modellerin tamamının görseli mağazanızda mevcutmu gelir uğrarsak yakından inceleme olanağımız varmı tesekkürler

Seda bisiklet gerçekten işinin ehli. Tavsiye ederim. Üstelik gerçekten ilgileniyorlar sorunlarınızla :)

sundu bisikletide tavsiye ederim ben ordan aldım çünkü köklü şirket...

@mustafa koc

Kesinlikle Sundu Bisiklet diyorum her konuda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle müşteri esnaf ilişkisi yok hep arkadaş gibi davranıyorlar .Sundu bisiklet firmasında hiç bir şekilde olmaza yer yok herşey oluyor her anlamda yardımcı olup magdur etmiyorlar..

saygılarımla..

hermes bisiklet var güzel bahçede orayı tavsiye ederim elinde 2. el bisikletler olduğunu biliyorum bir arayın isterseniz

Her dakikası size özel kutlamalarla 2011'e unutulmaz bir başlangıç yapın.Kendinizi İzmir Bisiklet Derneği’nin ayrıcalıklı,seçkin ve mükemmel 2 gece 3 günlük yılbaşı programına hazırlayın. İzmir Bisiklet Derneği bu yılbaşı üyelerine ve tüm bisikletseverlere unutulmayacak bir program hazırladı.

31 Aralık 2010 Cuma Konak İskele Otoparkı : 19:00 dan itibaren eşya ve bisikletlerin yüklenmesi.

31 Aralık 2010 Cuma Konak İskele Otoparkı : 20:00 de hareket.

31 Aralık 2010 Cuma Çeşme : 21:00 Otele Varış (+15 /20 dakika fark olabilir.)

31 Aralık 2010 Cuma Çeşme : 21:30 / 22:00 Otelin Yemek Salonuna Geçiş

31 Aralık 2010 Cuma / 01 Ocak 2011 Cumartesi Otel de 04:00'e kadar yılbaşı eğlencesi. / Arzu edenler için Çeşme de özel indirimli eğlence yerleri rezerve edilmiştir.

01 Ocak 2011 Cumartesi : 04:30 Otel’de Çorba Servisi / İstirahat

01 Ocak 2011 Cumartesi : 11:00 / 13:00 Kahvaltı

01 Ocak 2011 Cumartesi : 14:00 Ilıca – Alaçatı – Çeşme Turu – 25km ( Halk Turu )

01 Ocak 2011 Cumartesi : 16:00 Alaçatı Çay – Börek İkramı

01 Ocak 2011 Cumartesi : 18:00 Otele Dönüş

01 Ocak 2011 Cumartesi : 18:00 / 20:00 İstirahat

01 Ocak 2011 Cumartesi : 20:00 / 24:00 Akşam Yemeği / Müzik Keyfi / Animasyon Gösterisi

02 Ocak 2011 Pazar : 10:00 / 11:30 Kahvaltı

02 Ocak 2011 Pazar : 12:00 Çeşme – Ovacık Turu – 30km

02 Ocak 2011 Pazar : 18:00 İzmir’e Otobüs İle Hareket.

Otel Hakkında Bilgi ;

*HAVUZ *RESTAURANT *BAR *CAFE *AÇIK BÜFE KAHVALTI *HAVUZ BAŞI KAHVALTI *HAVUZ BAŞI MANGAL KEYFİ

ODALARDA : *TV * 7/24 SICAK SU *7/24 ODA SERVİSİ *KLİMA *VCD/DVD *WİRELESS

ORTAK KULLANIMDA : *PLAYSTATION SERİLERİ * TABU * TAVLA * OKEY *SATRANÇ * HAFIZA OYUNLARI *PUZZLE * BİLGİSAYAR

Akşam Yemekleri ;

Ana Yemek : Mangal kırmızı et / Mangal beyaz et (Yanında Pilav)

Çorba : Ezo Gelin / Mercimek

Çorba : İşkembe Yılbaşı Gecesi Sonunda

ORDÖVR TABAĞI

-yoğurtlu mezeler

- havuç borani - biber borani - rus salatası - haydari

-ara sıcaklar

- patates kızartma - sigara böreği - sosis - sucuk,salam

-zeytinyağlılar

- sarma - biber dolma - kısır

İçecek bir kadeh yerli içki (akşam yemeğine dahildir)

2 gece konaklama + 2 gece akşam yemeği + 2 sabah kahvaltısı : 100 TL

İzmir – Çeşme / Çeşme – İzmir Ulaşım + Bisikletlerin Transferi : 40 TL

Toplam Kişi Başı : 140 TL

Rezervasyon;
  • 29 Aralık 2010 Carşamba günü saat: 17:30'a kadar rezervasyon yaptırabilirsiniz.
  • Rezervasyonlar tur ücretinin dernek Ofisimize nakit yada kredi kartı ile ödeme, veya dernek banka hesabına havale ile yapılabilir.(Bunların dışında bir rezervasyon talebi geçersiz kalacaktır.)
  • Bisikleti olmayan kişiler için derneğimiz den bisiklet ve bisiklet kaskı temin edebilirsiniz.
  • BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ:
T.E.B TÜRK EKONOMİ BANKASI

İzmir Bisiket Derneği
Şube : Konak Şubesi
Banka Kod : 032
Şube Kod : 296
Hesap No : 23654
Iban : TR920003200029600000023654

Bilgi ve İletişim İçin
Adres: Mustafa Kemal Sahil Bulvarı No : 277/A Küçükyalı (Devak Oteli Yanı)

• Beğen
Tepkiler: Agamemnon
Alisveris yaptiginiz ve memnun oldugunuz ya da haklarinda iyi/kotu seyler isittiginiz bisikletciler hangileri? Ankete de oy vermeyi unutmayin.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim İnci
bisikletimi sundu dan aldım.iyi bir alışveriş oldu.olması gerektiği gibi bir ilgi vardı.normal yani.yedek parça konusunda seda biraz pahalı bence.karşılaştırma yapınca genel anlamda sundu daha ucuz gibi geldi.saygılar

sundu bisiklette ilgi alaka yeterli seviyede ... hele servis kısmında çalısan kişide her sorduguna sıkılmadan cevap veriyor ... aradıgın çoğu şeyi alternatifleriyle bulabiliyorsun ... bisiklet çeşitliliği var ... fiyat konusunda pazarlık yapabiliyorsun ve makul çerçevede kırmıyorlar ...

doruk bisiklette bu yakınlığı bulamadım ama kötü oldugu anlamına gelmez ...

Sundu iyi ama bence Ata daha iyi. Neden?
1.Daha kaliteli bisiklet satiyor
2.Atalay isini surdurmek için tabii para kazanmali ama ticaret otesi çok tutkulu,yardimci ve simpatik.

@BORA AÇAR

bisikletimi sundu bisikletten aldım satış öncesi ve sonrası aynı alakayı gösteriyorlar bu demek değil diğerleri kötü henüz başka bir yerden alışveriş yapmadım ordan başladık ayağımız alıştı:D

@ibrahim artun

zaten önemli olan o ... 3-5 gitmeden sonra esas davranışlar ortaya çıkar ...

her defasında aynı standart yakalanırsa memnuniyet dilden dile yayılır ...

@AppRoacHaTe

@ibrahim artun

zaten ben yazımda da belirttim henüz başka bir yerden alışveriş yapmadım diye o nedenle bi yorum yapmam doğru olmazdı zaten :D

Geri