Scudo Sports

İzmir'de bisiklet mağazaları

Tepki
0
karşıyaka şemiklerde oturuyorum bna cokda uzak olmayack yer bilioyrmsnz yardm edernz sevirnirm max 250-300 lirlk bişi arıyorum bisikletin markası fln önmli dyl bn byeneym ytr bide 250-300 liraya bisiklet toprlrmıyım toprlrsm alacgm parçaları nerden temn edebirlrm ? (ucuza):)

Scudo
eyw bi araştırayım saolasın bşka bu tür bilgileri olan arkdşlar yazarlarsa sevinirm

arkadaşlar, arkadaşımız max. 250 ytl demiş sizler neler yazmışınız neler.sizin bisikletiniz scott olabilir veya benzerleri.çok iyi bir bisikletiniz olabilir buna saygı duyarım.ancak örnek verdiğiniz bisikletler 250 ytl mi?
aslına bakırsan mağazalarda ve hipermarketlerde 80-250 ytl arası bisiklet rahat rahat bulursun.fakat bunlar senin işini görmez ve üzerindeki malzeme de ona göre olur.
sayın speedtime92 eğer almadıysan buraya yaz.sana bir yer tarif edeceğim.
not:bu işlerle ticari olarak uğraşmıyorum.

arkadasım o fiyata bu önerilen yerlerde bisiklet olacağını sanmıyorum. sen git çankayadan bi ümit al işine yarasa. benim tavsiyem 400 lira bul git seda bisiklete. yardımcı olurlar

Merhaba ben Fatih İzmirde oturuyorum, İzmirde bisiklet ve hertürlü bisiklet parçası satanlardan biri de benim. :)

ultegrax dan alabilirsin :D ama neler kaldı bilmiom.Daha çok onda yol bisikleti vardı ama maşallah satmış hepsini :) ultegrax bayisi Bostanlı Camii tarafında :D

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
abicin sana bi öneri paran varsa ve eline ustalığına güveniyosan kendi bisikletini kendin topla

bende aynı durumdayım.bisiklet almak istiyorum.ikinci el de olabilir.maksimum 350 lira yada 300 lira civarında bir ödenek çıkarabilirim.tavsiyeleriniz ne olur?ikinci el sedona 711 yada borla alabilir miyim yada bianchi wap21 i önerir misiniz? yada salcano insomnia ?

bianchi önermiyorum ben. kimsenin önereceğini de sanmam. seda bisiklette her kesime bişeyer var. sedabisiklette bülent abi seni yönlendirir.

Nerede kullanıcaksınız.Mesela şehir içinde ve akşam turlarında yolda kullanıcaksanız size göre bi tavsiyem var.Sedona 311 bunun için güzel bi seçenek.Daha da güzel olanı Ata Bisiklet'te satılık Sedona 311 var.Sıfır gibi nerdeyse bisiklet ve üzerindeki maşa çıkarılıp ön amortisör satılmış.Fiyatı da 300 Ytl.Gerçekten çok makul bi fiyat bence kaçırmayın derim.Sedona 311 Citybike tarzında olup 28" jantlara sahip.Yani turlarda ve şehir içi için ideal.

Yukarıda yanlış yazmışım.Bisikletin üzerindeki sabit maşa çıkarılıp,ön amortisör takılmış.Oraya satılmış yazmışım düzelteyim dedim.

seda bısıklet
doruk bısıklet
ata bısıklet
sundu bısıklet
erdoganlar bısıklet

hepinize merhaba ben yiğit yaşım 17 İZMİR aranızda yeniyim sizlere bir sorum var İZMİR de bisiklet tamiri iyi bir yer biliyormusunuz yardımınız için şimdiden teşekkür ederim...

Geri