Scudo Sports

İzmir'de bisiklet mağazaları

Geçen gün tesadüfen İzmir'de de bisikletli kurye hizmetinin başladığını öğrendim ve çok da şaşırdım. İstanbul'da olduğunu biliyordum ama İzmir'de de olduğundan habersizdim. Yakın zamanda YURTİÇİ ve MNG firmaları ile o kadar çok tatsızlık yaşadım ki bu habere çok sevindim. Mesela MNG bir gönderimi Gaziemir'den Karşıyaka'ya ÜÇ GÜNDE ulaştıramadı. Web sayfalarından takip ettiğimde paketin 22/02/2017 tarihinde Gaziemir'den yola çıktığını, 23/02/2017'de Çiğli İmbat Şubesine ulaştığını görebiliyorum Şubenin bana uzaklığı 3.7 km. ancak şu an 24/02/2017 Saat 15:30 ve hala elime geçmiş değil. Oysa bu işi bisikletkurye.com aracılığıyla yaptırsaydım paketim aynı gün en çok İKİ SAAT içinde elimde olacaktı. Biz bisikletseverlerin bu işe destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Şahsen ben bir işin içinde bisiklet varsa hiç tereddütsüz katılıyorum. Çevremizdekilere, tanıdıklara bisikletkurye.com'u tanıtsak nasıl olur, siz ne dersiniz?

Scudo
Şu benim dosyayı bisikletkurye.com'a vereyim dedim.

Gördüğüm manzara:
Alan adınıza ait hizmet duraklatılmıştır.
Lütfen hizmet sağlayıcınız ile irtibata geçiniz.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Web sayfası revize ediliyormuş. Yakın zamanda yeniden deneyebilirsiniz.

@zlatan_1903 Konya'da daha rahat yapilabilecegini dusunen biriyim. Sadece duyumlarima gore inis-cikisi az olan bir sehirmis.

yayılmasını daha geniş bir alanda kullanılmasını temnni ederim

@CmlCLK sadece alt geçitlerden çıkarken yokuş çıkarsın diğer türlü dümdüz yol artık bisiklet yolu baya bi çok Konya da en rahat yapılacak bir şehir bence de

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ankaradayım bir teşkilat oluşturup bölgeleri bölüşerek daha az mesafeyle işler yapabiliriz,ama asgari ücreti geçermi orasını bilmem, birde taşıyacaklarımız neler olabilir?

Arkadaşlar Merhaba
İzmir Gaziemir de Bulunan Peugeot Bayisi (kahyaoğulları) karşısına (eski volvonun yerine)
TETRA BİKE - Peugeot bisiklet bayisi açılmış. Daha doğrusu ben bisikletleri görünce hemen sağa çekip girdim içieri. Ortada araçlar yanlarda Peugeot bisiklet vardı.
Hemen bir göz gezdirdim bir tane genç arkadaş geldi. Dedim kardeşim slx ve xt setli mtblere bakabilirmiyim dedim. Çocuk 2 dk bir bana baktı abi yol bisikletleri bu tarafta dağ bisikletleri bu tarafta dedi.
Dedim sen yenimi başladın , yok abi daha burası tam açılmadı ben bekliyorum dedi. Bende çok iyi anlamıyorum dedi.- Bu arada ne kadar çok dedi dedi dedi kullandım ya:D
Tamam Biraderim ben bakıyım bisikletlere diyip baktım bisikletletlere.
Mtblerde deore bile göremedim altus çogunluktaydı.
Yol bisikletlerinde ise Dura-ace, ultegra ve 105li setli modeller var. Ama bisikletçiden çok 2.el araba bayisi idi.
Foto çekerkende daha açılmadık abi dedi daha fazla çekemedim.
Açıkçası araç bayisinden güzel bir conseptle beraber bu işi yapsalar güzel olur ancak bisikletleri yana koyup araçları ortaya koyup consept yapmadan bu işi yapmak çok amatörce oluyor.
Mesala Peugeotnun baharat öğütücüsü olduğunu biliyormuydunuz:ssrtcbya:.
Bunla ilgili çok güzel consept magazaları bile var. Peugeot araç bayisinden satıyorlar hemde
Ör:
peugeot-stores-paris-showroom-store-champs-elysee-avenue-france-82547918.jpg

Bu arada Ferrarininde bisikleti vardı ama foto çekemedim:p
İşte bayinin fotoları.
Açılsın açılıştan da fotolar eklerim.p5.jpeg p4.jpeg p3.jpeg p2.jpeg p1.jpeg

Benim de gözüme çarpıyor mekan, bir fırsatını bulup ziyaret edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@specific keşke daha çok açılsa da müşteriler kazansa

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Anıl Erdoğan
Firmanın ilk ortaya çıkışı, halen devam ettirdikleri ve artık her firmanın tasarımını kullandığı biber/kahve değirmenleri esasen;
perpermills-history-page.111856.173287.19.jpg
Metal işlemedeki yetenekleri ile daha sonra bisiklet ve otomobil sektörüne adım atıyorlar.

Geri