Scudo Sports

İzmir'de bisiklet mağazaları

Scudo
Selamlar,
2 Aydır kullandığım bisikletle hemen hergün yaptığım güzergahlardan birini arkadaşım Hikmet Gümüş görüntüledi.
Fotoğraflarını bi türlü derleyip paylaşmadım ama bu daha iyi oldu sanki.
Henüz pedli taytım ve kilitli pedallarım yok. Şu an bana fazlalar zaten. Yazılarınızı okuyup, alıp almamaya alırsam hangisini almalıyım 'a karar vermeye çalışmaya başladım.
Video aşağıdaki linkte.
Yorumlarınızı beklerim.
(link)

AYRINTILAR VİDEONUN SONUNDA VAR.

Guzel video olmus. Solo bisiklete biniyorsaniz fosforlu sari, yesil veya kavunici jersey oneririm, cok daha fazla farkedilirsiniz yolda.

• Beğen
Tepkiler: sina atlan
Öneriniz çok yerinde. Daima yalnız bindiğim için dediğinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.

Yakın zaman önce ismini vermek istemediğim tanınmış fakat bisikletimin markası dışında satış ve tamir yapan bir serviste akord ayarı yaptırdım. Yaptırmaz olaydım. Eski halini arar oldum. Kendi servisinede götürmeyi düşündüm fakat akord işi dikkat ve emek isteyen bir iş. İzmir'de akord ayarını hakkını vererek yapabilen bir usta tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar.

bana özel mesaj ile ulaşırsanız eğer size yardımcı olurum bu konuda

@RECEP ÇALIŞKAN

Mesajı gönderdim Recep bey.

2-3 kişi biliyorum :) Özel mesajla ulaşabilirsiniz...

Aramalarım devam ediyor. Koca İzmir'de acil jant akord ustası aranmakta, 4 milyon nüfuslu İzmir'de yok mu bir babayiğit usta :) Özel mesajlarda sanırım bir sorun var arkadaşlara ya ben ulaşamıyorum ya da arkadaşlar bana ulaşamıyor.

Bu gün oldukça uygun sayılabilecek bir fiyata Whell Bike WB 1000 rulmanlı jant seti aldım. Akord ayarına şimdilik gerek kalmadı. İlgilenen ve konuyu cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.

hiç çekinmeden isim verebilirim parkur bisiklete gelin ve ali ustayı bulun kendisi mekan sahibi aynı zamandada shimanonun türkiye mekaniklerinden biridir çok önemli yarışlarda görev yapmaktadır kendisi gerçi ustalarıda iyidir ama kendisini jantlarınıza bakmasına ikna ederseniz inanılmaz bir akord yapıyor bunu söylyebilirim

yakın bir arkadaşım maddi ihtiyaçlar sebebiyle scott s 30 model bisikletini satıyor bisikleti full 105 komponentli kadro boyu 49 mavic aksyum jant setli uygun bir fiyata verecekti ilgilenirseniz telefon numarasını size gönderirim

Arkadaşlar merhabalar İzmir Gaziemirde düzgün bisiklet tamiri yapan ve yedek parça satan bir bisiklet mağazası var midir ? varsa eger yeri nerdedir yardım lütfen

bisiklet sporunu yeni başladım.amatörler için tavsiye edebileceğiniz bir tur programı ve/veya grubu var mı ?

izmirde perşembe akşamı bisikletçileri var o gruba sorsan başka gruplarıda öğrenirsin perşembe akşamı bisikletçileri izmir diye geçer.

Geri