Scudo Sports

İzmir'de bisiklet giyim mağazaları

Bugün Germatürk'e uğradım. Gonso ve Maier Sports ürünleri satılıyor. Erkek modellerinde çeşit ve beden fazla yoktu. Gonso kısa kollu formalar 500 - 750 TL arasında. Uzun kollular da benzer fiyatlara satılıyor. Defolu ürünler de mevcut. Gonso pedli kısa tayt aldım, yalnızca paçasının bir yerinde tükenmez kalemle rakamlar yazılmış, başka bir defosu yoktu, 300 TL'ye aldım. Kadın için formalar çok çeşitli idi. Fazla inceleyemedim.

Scudo
Bugün Germatürk'e uğradım. Gonso ve Maier Sports ürünleri satılıyor. Erkek modellerinde çeşit ve beden fazla yoktu. Gonso kısa kollu formalar 500 - 750 TL arasında. Uzun kollular da benzer fiyatlara satılıyor. Defolu ürünler de mevcut. Gonso pedli kısa tayt aldım, yalnızca paçasının bir yerinde tükenmez kalemle rakamlar yazılmış, başka bir defosu yoktu, 300 TL'ye aldım. Kadın için formalar çok çeşitli idi. Fazla inceleyemedim.
Gonso tayt işinde iyidir, epey kullandım vaktiyle her türünden, Alman Milli Takımı markasıydı uzun zaman

• Beğen
Tepkiler: specific
Kısa zamanda bende uğramak istiyorum eğer fiyatlar bu seviyelerde kalır ise

Kısa zamanda bende uğramak istiyorum eğer fiyatlar bu seviyelerde kalır ise
Fiyatlar hep piyasanın altında. Mağazanın yeri işlek bir yer üzerinde olmasına rağmen, sanırım çok bilinmediği için fazla insan uğramıyor, ihraç fazlası ürünlerde de uygun fiyatlar sunabiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Kipeonun taytları firmaları nasıl 1000 liraya kışlık tayt var bisikletçimde yeni getirtmiş

Geri