Scudo Sports

İzmir'de bisiklet giyim mağazaları

sercan_pa

Aktif Üye
Tepki
137
Arkadaşlar İzmir'de öğrenci işi;) bisiklet giyimi satan mağazalar var mı?

Scudo
İlk önce Narlıdere'de bulunan Motis bisiklete gidin , sahibi bekir bey.

Sonra göztepe sahilde bulunan Doruk Bisiklete gidin ;)

Rakamlar ve çeşitler iyidir ;)

• Beğen
Tepkiler: sercan_pa
Sercancım oraları biliyor. Doruk bisikleti unut.Çok düşük ihtimal motis olabilir.
Bizi uzun bir süre kemeraltı paklayacak. 80 10 tl lerde formalar almak bizi aşar...

• Beğen
motiste asics ürünleri adedi fazla , asicslerin rakamları da oldukça uygun ;)

• Beğen
80-90 tl yazıcaktım yanlış olmuş. Bi bakmak lazım motis'e. uzun zamandır gitmiyorum

• Beğen
Türkiye'de üretildikleri için Asics marka olarak en uygun fiyatlı ürünleri sunuyor.
Yer olarak ise, Asics'i satan Alsancak'ta Dağ Evi var arkadaşların söylediği gibi.

Eğer kalite önemliyse ve taksit imkanı olunca toplam fiyat gözardı edilebiliyorsa veya nakitte indirim/indirimli ürünler de gözönüne alınırsa İzmir'in en büyük bisiklet mağazası Ata Bisiklet'e de bakabilirsiniz. (5 Şubesi var)

Eğer kalite önemliyse ve taksit imkanı olunca toplam fiyat gözardı edilebiliyorsa veya nakitte indirim/indirimli ürünler de gözönüne alınırsa İzmir'in en büyük bisiklet mağazası Ata Bisiklet'e de bakabilirsiniz. (5 Şubesi var)

Ata Bisiklet bu sene bayağ geliştirme gösterdi umarım altıncı Şubesinide açar.

• Beğen
ALsancak'ta Kıbrıs Şehitler caddesinde Halkbankasının sağından sokağa girince 500mt ılerde sagda kalıyor sahibinin ismide Lewent'tir;) Asıcs ve brico marka urunleri satıyorlar....Acık adresıde lınkten bulabılırsın;)

(link)

Eğer ki fiyatı gerçekten uygunsa 40 adet alıcaz. Umarım uygundur
Ata Bisiklet'in de baya reklamı yapıldı yaw..

• Beğen
Doruk bisiklet ve ata bisiklet bize pahalıya gelebilir, bünyaminin dediği gibi 40-50 adet kadar forma almayı düşünüyoruz. Ciddi bir indirim gerekli:)

• Beğen
Tepkiler: yaminkutlu
saklı kalmış lezzetleri arıyoruz. :)

Çiğli'de Germatürk firması bulunuyor. Son fiyatları bilmiyorum ama bu ara gitme niyetim var. Buradan yazarım.

Şöyle bir yer varmış İzmir'de. Hiç haberim yoktu ancak gitmeyi düşünüyorum.

Screenshot_20251006_130200_Maps.jpg

(link)

düşündüm de sadece izmir için değilde genel türkiye içerisindeki yerleri paylaşabiliriz aslında. başka illere yolu düşen olur vs.

Çiğli'de Germatürk firması bulunuyor. Son fiyatları bilmiyorum ama bu ara gitme niyetim var. Buradan yazarım.
Ganso ürünlerini üreten firma ben forma ve tayt almıştım kaliteleri süper.
Not: Kemeraltı Hisarönünde Makara diye bir mağaza var,oradada ihraç fazlası bisiklet tayt ve formaları oluyor,outdoor kıyafeti ağırlıklı bir yer yolunuz düşerse uğramakta fayda var.

Ganso ürünlerini üreten firma ben forma ve tayt almıştım kaliteleri süper.
Not: Kemeraltı Hisarönünde Makara diye bir mağaza var,oradada ihraç fazlası bisiklet tayt ve formaları oluyor,outdoor kıyafeti ağırlıklı bir yer yolunuz düşerse uğramakta fayda var.
Ganso'mu yoksa Gonso'mu? Gonso ise o firmanın fasoncusu olabilir. Gonso dünya çapında bilinen bir marka ve ürünleri gayet kaliteli. Bir Castelli, Santini gibi herkes kadar bilinmesede o markalar ile kafa kafaya giden kalitede ürünleri var.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Ganso'mu yoksa Gonso'mu? Gonso ise o firmanın fasoncusu olabilir. Gonso dünya çapında bilinen bir marka ve ürünleri gayet kaliteli. Bir Castelli, Santini gibi herkes kadar bilinmesede o markalar ile kafa kafaya giden kalitede ürünleri var.
Gonso. 9 yıldır kullandığım formaları var. Ceplerde biraz sünme yaptı, o kadar.

Geri