Scudo Sports

İzmir'de biraz gezi, güzel bir kahvaltı!

Tolga Uşaklı

Forum Demirbaşı
Tepki
1.105
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Cuma günü eşimle yaptığım 75 km kesmeyince, Pazar günü ofisten arkadaşlarla 80 km kadar sürecek bir program yaptık. Aslında amacımız Papaz Koyuna inip orda biraz oyalanmaktı ancak kahvaltı sohbeti fazla uzayınca dönüş yolunda geç kalmamak için turu planladığımızdan 6 km erken bitirdik.

Turun Strava kaydı aşağıdaki gibi, gelecek sefere biraz daha erken başlayıp rotayı değiştireceğiz ve sahile kadar ineceğiz.

(link)

Sahil kenarında bir fotoğrafımız olmadı ama turun sonunda yine şehirli insanlar olarak gereken dersi aldık.

Keyifli seyirler!

Scudo
Güzel İzmir'imizden güzel bir paylaşım olmuş, elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Bende SeferhisarSığacık turu planlıyorum. Ama 2 hafta önce arabayla bakmıştım yol durumuna hem bisiklet.com adlı sitenin yeri var Yelkiye gelmeden sol tarafta. Fakat yol genişletme çalışması vardı, şimdiki durumu bilmiyorum. Sığacığa gitmeyi çok istiyorum ama tek şerit çok tehlikeli olur. Eğer çalışmalar bittiyse süper olur... üçkuyulardan seferhisar yoluna kadar sıkıntı yok zaten, mecbur şehir içi trafik, ondan kaçış yok maalesef...

@tarık bektaş Peki orada bademlerden yol var mı? Haritadan baktım baya alternatif güzergah var Karşıyakada oturduğum için oraların kestirme yollarını bilmiyorum:)

@aso2 walla hocam ben de Karşıyaka'da oturuyorum, kestirme alternatif yol vs bar mı ben de bilmiyorum maalesef
Geçen hafta seferihisara gittim ordan biliyorum yol çalışmasını

Arkadaşlar Sığacık tarafında sıkıntı olacak bir durum yok. Bahsettiğiniz firmanın mağazaya kadar eşim evden gidip geldi. Sığacık kavşağından sonrasını bilemiyorum, geçen ay gezmeye gittiğimizde bir sorun yoktu, yeni yol çalışması başladıysa bilemem.

@Anonim teşekkür ederim, yeni bisikletim gelsin sizin grupla tanışmaya geleceğim, orda güzel sohbet dönüyor gibi.

Geri