Scudo Sports

İzmir'de bir Ankara'lı bol foto eşliğinde

İzmir öyle bir şehir ki tek başına bir forum kurabilir isterse ...

Scudo
fotoğraflar çok güzel özellikle urlada teknelere ağaç dalları arasından çekilen foto için son sözüm;

http://24.media.tumblr.com/553f20be7f016cabb53e4ae9a89e65ef/tumblr_mu9c1hRj1r1re1sn2o2_500.jpg

• Beğen
Tepkiler: burhan çetin
Anlatım desen anlatım, sunum desen sunum, foto desen alası,tekerinize emeğinize sağlık.Verdiğiniz ilhamda cabası teşekkürler güzel tur olmuş.

• Beğen
Çok güzel bir konu, çok güzel bir rota. Havalar güzelleşsin bende aynı rotayı denemeyi düşünüyorum keyifli gözüküyor.

• Beğen
Merhabalar bende konaktan bostanlıya geçmek istiyorum alsancaktan bayraklı tarafına bisiklet ile nasıl geçilir acaba ve bayraklıdan karşıyakaya yol durumu nedir yardımcı olursanız çok sevinirim

Bostanlı'ya giderken Alsancak Stadyumu-Şehitler cd.-Halkapınardan sonra bir süre tren yolunun yanından gittik.Sonrasında Altınyol'a paralel olan Anadolu caddesini kullanarak Karşıyaka'ya ulaştık.Dönüşte Altınyol ile deniz arasında yer alan yeşil alandaki bisiklet yollarını kullandık.Liman caddesinden Alsancağa girdik.Yani trafiğin yoğun ve hızlı aktığı Altıyolu fazla kullanmadık.

Burhan hocam beni anca görseniz hatırlarsınız ama geçen yıl Ankarada kurstaydım sizi orada tanımıştım Bisiklet sevginizi de biliyordum ama burd görmeyi hiç beklemiyordum.Sizinle gurur duydum.Paylaşımınız için teşekkürler.Saygılar.

• Beğen
Geri