Scudo Sports

izmirde Araba Çarptı

Scudo
Bizde böyle durumlarla İstanbul'da çok karşılaşıyoruz hatta dün yaşadım her seferinde kıl payı kıl payı kurtarıyorum:eek: allah koruyor inşallah ciddi bir kaza yaşamaz kimse size de geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.

@Bulent Kara

Dediğine katılıyorum. Nedense her zaman bizlere düşman olmuşlardır. Ne yazık ki çağdaşlaşamadılar... ( BAZILARI )

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Öncelikle çok geçmiş olsun Fatih aynı güzergahta bende hemen hemen her akşam bisiklet sürüyorum 4 sene önce aynı şekilde atakent tansaşa gelmeden taksi dolmuşun beni sıkıştırması sonucu kaza geçirmiştim allahtan bana çok ciddi bişey olmadı bisikletin km saati ve vites kolu kırılmıştı iki ay önce sahilde yunuslar civarında yarışan iki arabanın altında kalıyordum kıl payı kurtuldum bende uzun yıllardır bisiklet sürüyorum ve seninle aynı şeyleri paylaşıyorum daha kötüsü olabilirdi(çok şükür)gülü seven dikenine katlanıyor tekrar çok geçmiş olsun.

• Beğen
@Fatih Ertörün

Fatih çok geçmiş olsun geçen yaz biliyosun banada çarpıp kaçmıştı kolum kırılmıştı. Ne kadar dikkat etsek boş yani adamlar azrail gibi araba kullanıyor.

• Beğen
Arkadaşlar,i

İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Eksik olmayın.Bu tür olaylar aman diyim sizi bisikletten soğutmasın, içinizdeki sevgiyi azaltmasın derim.
10 yılda bir kere olabilir muhtemeldir.Her gün kaza hatta ölüm riski içersindeyiz bu doğru ama bu gibi rizikolar, sadece bisiklet üzerinde değil aslında her zaman var.
O nedenle bisiklete devam diyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
Geçmiş olsun dostum, doğru söylüyorsun, bu tür kazalar bizi soğutmamalı sürücüler bizi yollarda sürekli görmeliki saygılı olmaya alışsınlar, yolları sadece kendilerinin sanmasınlar! Ben de araba sürüyorum motor da kullanıyorum ama hiçbir zaman bir yayaya saygısızlık yapmadım.

• Beğen
yakınlarının üzülmemesini düşünmekle iyi yapmışsın. benimde başıma bu tarz bi kaza gelmişti bi tek arkadaşlar biliyo. :D

• Beğen
Çok geçmiş olsun Fatih kardeşim, aslında bu çarpan arabalara gereken cezayı onların dilinde vermek lazım ama işte ya sabır.Allah'tan birşey olmadığına sevindim, Allah korumuş yani.:(

• Beğen
@Fatih Ertörün

çok geçmiş olsun.
Dolmuş durağına gidip bulun diyeceğim ama bulsanız ne olacak.
Ben plakayı yazdım bir kenara, araba ile giderken görürsem, bi dokundururum arkadan :D

Çok geçmiş olsun Fatih kardeşim, böyle kazalar inşallah hiçbir arkadaşımın başına gelmez...

Geri