İzmir'de antrenman yarışı

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
336
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
Artık vakit geldiğini düşünüyorum.Bir antrenman yarışı yapmamız lazım.Bunun için yardımı olabilecek arkadaşşların cevabını bekliyorum.Eğer ki yarış yapılırsa diğer illerden gelmek isteyen arkadaşlardan 2 kişi yi evimde ağırlayabilirim.Diğer bisiklet dostlarınında buna katılacaklarından eminim.En azundan otel parasını karşılamış oluruz diye düşünüyorum.

Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla
Murat ALTINCAN

Scudo

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.441
İyi bir düşünce Murat, bunun için öncelikle izinlerin ve sponsorların araştırılması gerekir, mesela ambulans bulundurmak gerekiyor ve bu da ne yazıkki bir madi külfet ama yarışçıların güvenliği için gerekiyor, onun dışında eğer imkan bulabilirsem parkur ve organizasyon için yardım etmeye çalışırım, ancak dediğim gibi sponsorsuz bu tür işlere girişmek zor gibi görüşümce...

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
336
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
Az önce yapmış olduğum bir konuşma ile İzmir de yapmayı düşündüğüm Mtb antrenman yarışını Manisa'ya kaydırmış bulunuyorum.Bunun sebebi Manisa Bianchi Fabrikasında görevli olan Muhlis DİLMAÇ'tan büyük destek almış olmam.
Gelişmeleri buradan sizlere aktaracağım.Bu arada sayın Muhlis DİLMAÇ'a teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Saygılarımla
Murat ALTINCAN

Fatih Özgenlik

Forum Bağımlısı
Tepki
393
ne gibi izinler gerekiyor böyle bir antrenman yarışı düzenleyebilmek için.yarışın yapılacağı alan ile ilgili sanırım. bunun dışında gsim den izin falan gerekiyor mu?

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
336
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
evet izin gerekiyor.yada haber vermek gerekiyor.ayrıca ambulans bulundurmak ve polise de haber vermek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: dogus_mtb

borab

Forum Demirbaşı
Tepki
146
olum murat spil'e git oralarda çok iyi yerler var.
bence çok iyi bir tırmanış yarışı olabilir...

dogus_mtb

Üye
Tepki
1
Hımm.. güzele benziyor izmirde olursa gelebilirmiyim:):):) 13 yaşındayımda:=)