Scudo Sports

İzmir-Urla-Karaburun-Çeşme-Alaçatı-Seferihisar-Kuşadası turu

Geçen hafta Pazar günü yaptığım İzmir Üçkuyular feribot iskelesinden Alaçatı gidiş geliş toplam mesafe
Egekent - Bostanlı vapur iskelesi arası 10 km civarı
Balçova Üçkuyular vapur iskelesi - Alaçatı arası 71 km
Dönüş ise tekrar tekrar Alaçatı Üçkuyular vapur iskelesi 71 km

Toplamda 152 km.
Yükseklik kazanımı 1291 metre
Harcanan kalori miktarı 6250 kcal
Bisiklet üstünde toplam kalış süresi 7 saat

Fotoğraf Tepekahve rampası sonrası manzara kafe diye geçen inişte olan bir dükkan önü yolda çekildi. Karşısı Nohutalan köyü.
221678 dosyayı görüntüle
Urla yolundan mı gittiniz?

Scudo
geçtiğimiz eylül ayında kız arkadaşımla izmir'den başlayıp balıklıova-çeşme-urla-ürkmez-ahmetbeyli-izmir şeklinde, kamplı ve yayıla yayıla gezdik buraları. tatil sezonunun sonuna geldiğimiz için pek kalabalık yoktu, hava da yaza göre epey yumuşamıştı, o yüzden çok keyifli bir rota olmuştu bizim için.

Bu tarz turlardan düşünen var mı hala? Virüs bitince plan yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: aytu_14
+1 de benden

• Beğen
Karaburun'u tam olarak dönmeden Çeşme'ye girmeyin derim 😁.

iş durumları müsait olrsa +1 de benden

• Beğen
Bu durumlar düzelirse, bu yıl Türkiye'ye gelebilirsem, bu gezi ağustosta olursa ... düşündümde beni geçin yav 😋. Yoksa +1'de benden 😅. Seve seve katılırım yoksa.
Eklenti: Karaburun'u dönmeden Çeşme'ye girmek yok ama 🤣.

• Beğen
@Cemal Ç. Hemşehrini satiyormusun ? Hiç bahsetmedim.😁😁😁
Niye satayım yav? Söylemeye gerek duymadım. Farklı düşüncelerimiz var ancak biraz tehlikeye girdi gibi son zamanlarda. Yoksa illaki O da gelecek. İp bağlar çekerim ben. Değil mi sayın @hamlet2006 😅? Toplu bir gezi güzel olur hem. Ben biraz yalnız biriyim de 😁.

Ekleme: Tama açıklayayım bari. Bir haftada böyle dönelim diyorduk ama malum bu yıl çok ters geldi.
20200224_053939.jpg
Bir yandan korona dayı, bir yandan benim üçüncü çocuğun ben gelicem demesi 😕. Gelin ata binmiş ya nasip demiş 🙂.

Son düzenleme:
bir yandan benim üçüncü çocuğun ben gelicem demesi
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bu işler biterse benim bir arkadasa sözüm var yarım Karadeniz turu yapacagiz o yüzden 2 tura birden yengen vizesi cikmaz maalesef yoksa bende +1 demeyi çok isterdim

@Cemal Ç. Önce sağlık , başta yoldaki olmak üzere çocuklarının ve ailenizin sağlığı. Gerisi kolay. Hem senin şimdi yapılacak daha önemli işlerin olacak, yemek, temizlik , çocukların bakımı.... Kolay gelsin 👍👍👍

Geri