Scudo Sports

İzmir - Trek marka bisikletim çalındı

Tepki
1
Bisiklet
Trek
Merhaba,
İzmir konak betonyol mevkiinde oturuyoruz geçen gece saat gece yarısı civarı bisikletimiz apartman içinden çalındı.
Trek marka mavi bir bisiklet. Rusya dan getirdik. Faturası vs elimde.
Hafta sonu bit pazarını falan dolaşacağım polis oraya git dedi.
Görenlerin 0536 966 21 04 nolu telefonu aramlarını rica ediyoruz. Kızımla yaptığım muhteşem yolculukardan mahrum kalacağım....
En belirgin özelliği üzerinde çocuk koltuğu var resimlerde görebilirsiniz. Linkledim. Koltuk çıkartılamaz tipte ve çelik kontrüksiyonlu.
Sahil civrı spor yapanlar arada göz gezdirsin lütfen
ve bana şans dileyin.. teşekkürler (link)

Scudo
çok farklı bir modelmiş eğer birisi satınalır ve kullanmaya başlarsa kesinlikle bulunur sahilde görürsem haber veririm geçmiş olsun

Geçmiş olsun umarım bulunur. Resmi ekleyeyim:

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/q71/s720x720/10277605_741378349238856_5261843050004799769_n.jpg

Çok teşekkür ederim. Yarın bit pazarındayım bugün de iş çıkışı Çankaya ya bakacağım. İzmir de yakın zamanda çalıntı bisikleti olanların fotolarına da bakıyorum forumdan yakaladığımı bildireceğim.

Bence içiniz rahat olsun bu bisiklet bulunur. Bit pazarına ve şehrin yeni yerleşim alan evlere şenlik bölgelerine bakın elbet bulursunuz çünkü ayırt edilmesi çok kolay bir bisiklet.

Söke tarafına da getirilmiş olabilir, genelede burada(kuşadası) çalınanlar oradan bulunuyor.

Çok geçmiş olsun umarım bulursunuz bisikletinizi,Manisa'daki bit pazarında da satılabilir,orada ki arkadaşlarında bilgisi olsun..

Geçmiş olsun, umarım bulunur. Görür duyarsak muhakkak haber veririz.

Çankaya ve bıt pazarına baktım markalı herhangıbır bısıklet yoktu sadece hurda

Internet'ten arama ve haftaya tekrar bıt pazarı yapacagım. Faturası vs hepsı elimde ıns bulunur en çok kızım üzülüyor :(
Hersey ıcın teşekkürler bır gelısme olursa yazarım

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Gören olursa polisi arasın durumu anlatıp bildirsin. Eşsiz bisiklet bulunur inş.

Geçmiş olsun. Umarım bulursunuz.

Loading %61..

geçmiş olsun.. inşallah kısa sürede bulunur.

Bir de otogara baksaydınız, hırsız dışarı kaçırdıysa oradan geçmiştir. forumun hemen her yerde üyesi var elbette birisi görecektir.
Bu arada kızınıza kendi velosipedini alın bence, üzüntüsü hafifleyecektir.
Ayrıca uzunca bir süre konunun aktif kalması için arada girip paylaşım yapınız lütfen, çabuk unutuyoruz.

Çok geçmiş olsun. Oldukça ayırt edici özelliğe sahip bir bisiklet, umarım kolayca bulunur. Ola ki birine bit pazarından satılsa bile bir şekilde ortaya çıkacaktır diye tahmin ediyorum.

bisikleti değil, resmen küçük bir çocuğun mutluluğunu çalmışlar.. çok geçmiş olsun :(

Hocam inşaallah bulunur. Telefonunuzu kaydettim. Kimsenin başına vermesin Allah. Yemin ederim benim bisikletim çalınmış gibi üzülüyorum. Benim bisiklet gitse özür dileyerek söylüyorum cinayet işlerim.

Turlarımda hiç denk gelmiyorum,ama denk gelirsem mutlaka haber veririm..Bisiklet belirgin özelliğe sahip,vicdansızların tek düşündüğü insanların duyguları değil sadece para.

İnşallah en kısa zamanında bulunur da ufaklık daha fazla üzülmeden bisikletine kavuşur

Geri