Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan Hakan Koç

Cumartesi ben yokum akşam saat 18 gibi izmir'de olabilirim.Bensiz nasıl bir tur yapacaksınız anlamış değilim :D Pazar günü görüşmek üzeri hoşçakalın

@psychedelic68

Hafif bir mide üşütmesi daha iyi senden sonra saat 08.00 da göktürk aradı uyuya kalmış saat10.oo gibi narlıdereye geldi hakanın yanına gittik ordan geri döndük

Scudo
Urlaya gitmek isteyen varsa ben gitmeyi düşünüyorum saat 7 gibi gelen olursa göstepe iskeleye gelebilirsiniz. 01.09.2007 saat 7

[SIZE="4"SEVGİLİ ALPAY'CIĞIM NERELERDESİN SENDEN HABER ALAMDIM AMA BENİM SULUĞU ALDIĞINI ÖĞRENDİM ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.MİDEN İÇİNDE GEÇMİŞ OLSUN DİYOR SANA SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM.iLHAN AĞABEYİN GÖRÜŞÜNCEYE KADAR KENDİNE İYİ BAK. :D MESAJIM KISA GALİBA 10 KARAKTER DAHA YAZMAMI SÖYLEDİ BİLGİSAYAR BENDE HAFTA SONU NELER YATIĞINI SORAYIM DEDİM

@Hasan Hakan Koç

..ordan hazır yoluna inmişken seferihisara gidip akşam denize mi girelim?:eek::003::D

ben varım, ancak iç lastiklerimi ve yamalarımı tükettim, 4-5 tane iç lastik alıyım diyorum yanımda bulunsun..:D..izmirli bisikletçilerin bana teşekkür etmesi lazım:D nekadar diken,cam,ot,çöp vs varsa toplamadan geçmiyorum, hepsinin merkez noktası benim lastik... ahahauhauha:D :D :D
hatta daha ayrıntılı olarak konuşursak güzelyalı-çeşme yolu tamamen temiz arkadaşlar, bana güvenin ehehauhe:D :D
neyse..cumartesi sabahtan lastik alıyım..öğleden sonra sıkı bir tırmanış yapalım.
Hakan abi sen çalışıyosun sanıyorum cumartesi günü, eğer öyleyse, güzelyalı veya üçkuyularda buluşup beraber pedallayalım?
görüşmek üzere..:D

Selamlar...Bu akşam tahminimce Şener abi ile tur yaparız Karşıyaka semalarında.:) Şu an aramadım Şener abiyi ama arayacağımda hayır demez tahminimce.Katılak isteyenler bana cep/tel ile ulaşabilir.;)
0555-356-91-65

Herkese selam, uzun zamandır forumla ilgilenemiyorum ama fırsat buldukça bisiklet sürmeye çalışıyorum. Geçen gün deniz ile biraz turladık, dünde bir arkadaşım ile çeşmeye gittik. (foruma yazmadım çünkü iş günü olduğundan kimse gelmezdi zaten..) Karagölden sonra çeşmedeki rampalar minik tepecik gibi geldi. ortalama nabız 148 :D .. ama Karagöl kadar eğlenemedim o da bir gerçek, tek güzel şey sonunda deniz olmasıydı.

İşler herzamanki gibi yoğun fırsat buldukça foruma bakmaya veya gidebileceğim tur olursa zaman ayarlamaya çalışıyorum.

Deniz birazdan Bostanlı da olucak, biraz turlarız sanırım akşam bize katılmak isteyen olursa mesaj atsın, Bostanlı sahildeki Yasemin Cafe'de buluşuruz. Hem yeni arkadaşlarlada tanışma fırsatımız olur. :)

görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Kardeşim bende dedim ne olduda banlandı :) Ohh iyi burdaymışsın hayırlı olsun ;)

Ne oldu anlamadım valla, kim banlandı? neden banlandı? Hakan abi, nin imzasındaki;
Banlarda sandart yok .
kendinize iyi bakın sevgili dostlarım ..
sağlıkla ve sevgiyle kalın
mesajı ne anlama geliyor. Biryere mi gidiyorsun Hakan abi? Birşey anladıysam arap olayım..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri