Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hımmm büyük harf problemi Ender Abi benimde 50- 60 arası mesajımı silmişti :D Eline sağlık Ender Abicim sil tabi senden kıymetlimi:) .. sağlık olsun olur böyle şeyler... Kural kuraldır.. ben okumuşstum ziyanı yok;) ..

evet Göktürk'cüm bu haftayı böyle geçelim :) :) ... umarım Karagöl iyi geçmiştir:) ..

Haftaya malesef cumartesi çalışacağım :( pazar olursa çok çok sevinirim beni umarım kırmazsın pazar gecesi yola çıkalım :rolleyes: sipil se spile gideriz sorun yok :p ... karpuzda kırarız :D Alpay'lada bir konuşalım planımızı yaparız tüm ekibe haber de veririz.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Scudo
@aybarssurucu

Aybarscım pazara o zaman çok erken kalkarız ama bir deneriz gidemezsek sabuncu belinde durup çay içeriz ..sağlık olsun
yavaş yavaş gideriz gibime geliyor .. sıcaklar ciddi problem bu gün şöyle azıcık turlayayım dedim resmen sıcaklardan nefes alamadım :)

@Hasan Hakan Koç

Aybars haklı ama erkenden çıkarsak yolun büyük bir kızmını serin havada atlatmış oluruz. Zirvede uzun mola veriri, hava serinledikten sonra dönüşe başlarız. Ama yine de herekes için uygun bir plan yapılmalı.

@aybarssurucu

Sen oraları benden daha iyi biliyorsun Aybars, senin rehberliğinde gitmekte yarar olacağı kanısındayım. Herkesçe uygunsa rehber sen ol ve uygun gördüğün rotayı kullanalım.

@gokturkgunal

Valla o kadar tırmandıktan sonra bize artık rehber mi gerekir imam mı bilemem :)

Asfalt tırmanmada kaybolunacak bir yer yok. Ama yıllar oldu Sütçüler tarafına gitmeyeli.Neyse yolu iyi bilen birileri de katılabilir eskilerden.

Bu arada fabrikanın sıcağından ofisin soğuğuna gir çık vücut saçmalamaya başladı.Yani rotayı bitiremezsem şaşırmam.Fabirkada ortam ısısından el bilgisayarları kapanıyor :( Siz varın düşünün. Yani en az 45-46C fabrika,ofise girince ise 16-17C.

Bakalım ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
herkese selamlar,
bu spil turunu geçen hafta yaptığımız gödence turuyla kıyaslarsak, tırmanma bazında tahminen ne kadar daha zorlu acaba?:)
zannedersem sadece spil çıkışına kadar 45-50km yol var. (sabuncu da var bunun içinde tabi :) )..
Hakan abi siz daha önce çıktınız mı spil'e?

manisaya vardıktan sonra; "hadi bu sefer sadece manisa kebabı yiyip dönelim, bidahaki sefere spil'e çıkarız" denme ihtimali var mı hiç?:D :D :D
ihtimal varsa hakketten ciddi ve zorlu bir tur bu. :D

Anıl

@gokturkgunal

Kurdun da bir miyadı var :( Rahmetli Ethem hep derdi "en mükemmel makine insan vücudu,o da ölüyor"

Rahmetliyle sabah kahvaltısında çorba içmeye gelmiştik 1-2 kez Manisa'ya,ne manyakmışız yav.

Göbek almış başını gidiyor diyemesem de biraz fazlalık var. Dur bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Anıl abi fazla tecrübem yok Spil konusunda ama duyduklarımı söyleyeyim ben.Hakan abiler Spil'e daha önce çıktılar sanırım.Çıkış mesafe konusuna gelirsekte sanırım Radar'dan bir 15 km falan fazladır.Belkide daha azdır.
Benim bu sıcaklarda Spil gözümü korkutuyor.Başka bir tercih olmalı diyorum.
Bu hafta size büyük bir ihtimal katılacağım Hakan abi.;)

• Beğen
@gencizmirli

Hakan abinin dediği gibi saat 3-4 gibi çıkılırsa sıcaklığın etkileyeceğini sanmıyorum.Ancak start saat 6 olursa spil çıkışı enseden cayır cayır güneşi
alırız:p :D diye düşünüyorum.

Anıl

@psychedelic68

Bir şey olmaz arkadaşlar, o kadar ürkmeyin. Uzun bir tırmanış olduğu doğru ama bunun yanın da çok keyifli bir de inişi olacak. Bol adrenalin ve dinlenmek için yeterince hız.
E tabi bir miktar sıcak olacak. Birazcık terleyecek ve yorulacağız. O kadar olcak bisiklete biniyoruz değil mi?

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri