Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@rochas

Şener'im sorun yok bence sen artık çok rahat istediğin yere gidersin :) ama yine de sen bilirsin gelemek istemezsen bir sonraya sen bir plan yaparsın biz sana uyarız:p
maksat bir olmak -beraber olmak- ekip olmak :p:) :)

Scudo
Doru söylüyorsun Hakan abi.Ben bu hafta eğer işim olmaz ise Şener abilere katılırım oda biraz zor bir ihtimal ama şansımı deneyeceğim.Kendinize iyi bakın.
Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
cuma akşamı turundan vaz mı geçtiniz. eğer kesin olacak ise başka bir başlık altında açabilir misiniz. "cuma akşamı turu" gibi

• Beğen
Hayır.Cuma akşamı tur yapıyoruz.Yeni bir başlık açıyorum ben o halde karışıklık olmasın.;)

@ilkerikier

ilkercim denizler cuma akşamı turu yapıyorlar sadece biz gelemiyoruz, biz ayrıca cumartesi yada pazar sabahı için konuşuyoruz. cuma akşamını bu sayfadan takip edebilirsin .. Ayrıca benim daha hayin planlarım var .. bir gün gece safarisi yapmak gibi---- .12 den sabaha kadar :D :)

.. Ayrıca benim daha hayin planlarım var .. bir gün gece safarisi yapmak gibi----

:D alemsin Hakan abi..

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
@Hasan Hakan Koç

Hakan Bey,
sizlerle tanışıp düşündüğünüz hayinliklere katılmak istiyorum:D
hatta daha sonra hayin planlar üzerine beyin fırtınası yaparız:D ve sonunda en hayinimizi belirleyip düşüncesini gerçekleştirebiliriz:D :D
sonuna kadar varım....:D

Sevgili dostlar cumartesi sabahı saat 05 te Göktürkle beraber karşıyaka dan gelen leri beklemek üzere konak vapur iskelesinde buluşuyoruz .. arabalı vapur var ise üçkuylar feribot iskelesinde de buluşabilirz.. şimdilik konak diyorum ...

Sonra Güzelbahçe bademler - gödence - efemçukuru - radar - kavacık - payamlar-- buraya kadar çıkış ağırlıklı asvat bundan sonra ekibin durumuna göre :rolleyes: çatalkaya yolu ile narlıdere yada Ali onbaşı deresi yolu bu kısımda çıkş ve iniş ağırlık lı toprak yol ....:D

ondan sonra narlıdere üçkuyular konak ve herkes eve:) toplamada 160 ı deviririz

@Hasan Hakan Koç

Çok sağlam tur....

:D @oxsy

Oksalcım satmadıysan şu kronla gelsende haydi ........:D süper olur sana göktürke yada alpaya kanca atarım alternatiflerim çoğalır:D

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
@Hasan Hakan Koç

Daha satmadım Hakan abi:) ama satıldı sayılır...

Bende ayrıca 4 tane de dağ bisikleti var... Ama bu hafta çanakkalede olacağım için gelemeyeceğim maalesef. Balkan şampiyonasına gidiyorum...

• Beğen
Sevgili dostlar cumartesi sabahı saat 05.20 de narlıdere şehitlikte, 5.40 ta göztepe vapur iskelesinde buluşup yukarıdakı turu yapıyoruz .. gelecek varsa saat 22.40 a kadar bana özelden tel nosunu yazarak haber versin lütfen :) ekip şidilik 4 kişi:) :)

• Beğen
Tepkiler: rochas
İlhan abi senide aramızda görmekten mutluyuz.Umarım bisikletinle bizlere katılırsın Şimdilik hoşçakal

Merhabalar;)
Cumartesi harika bir tur yapmışsınız haberleri Anıl abiden aldık.Tebrik ederim.Alpay abi geçmiş olsun sende nazar var sanırım her turda birşiler oluyor.Ayağın kasılmış bu seferde.
Sizleri çok özledik ama sıcaklar gerçekten çok etkiliyor ancak akşam turları düzenliyebiliyoruz.
Dün akşam forum bornova'ya gittik.4 kişilik bir geziydi.Çok ta güzel oldu.Sorunsuz süper geziydi.

Evet arkadaşlar, nereye bu hafta sonu gidiyoruz. Yine zor, hem de çok zor olsun. Farzı misal Spile ne dersiniz?

@gokturkgunal

göktürkcüm bu haftayı pas geçelim çünkü seçimler var .. bu cumartesi çalışıyorum .. hafta ya pazar için spil yapabiliriz....
küçük herkes tekil olarak bu haftayı geçirsin göktürkcüm toplanıp uzun tur yaparsak seçimler kaçar.....

haftaya birşeyler yaparız .. .. seni kesmez ama istersen sen o tarafta karagöl falan yap .. bizde burada çatalkayaya çıkmaya çalışırız ... haftaya geceden siple çıkalım yani geceden tura başlayalım saat 3-4 gibi . :)

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri