diğer yeni arkadaşta ben
Konak iskelesinde oxy'de vardı, yarış bisikleti ile sanırım Karabağlar'a kadar eşlik etti. Kendisiylede tanışmış olduk. Bize eşlik ettiği için teşekkürler.
Birde Çamurluk arkadaşımız konaktan bizi uğurladı, onada teşekkür.
Evet gelelim geziye.. Ekip süper, herbiri çok değerli insanlar. 02-06-2007 buraya ilk üye oluşum ve bisikletimi aldığım günün ertesi günü.. Hiç uzun soluklu bir tur yapmadığım için ben birazda piknik edasıyla yola koyuldum ancak 140 km. şişede durduğu gibi durmuyormuş

tura 74 kg. civarında başladım eve döndüğümde 70.1 kg. idim, kilo vermek için çok iyi bir yöntem olduğunu belirteyim.. Birde Hakan abi gibi sırtınıza attınızmı karpuzu tadından yenmez
Yol, kah Hakan abinin geri dönüp defalarca beni yoldan toplaması kah Göktürk abinin benim önümde durup rüzgarı kesmesi, ve diğerlerinin desteği ile geçti.. Herbirine sonsuz teşekkürler
Bir ara bihayli (baya bihayli..) geride kalmıştım ve suyumda bitmişti. Hakan abi geri dönüp bana su ve lolipop ikmalinde bulunarak hayatımı kurtardı

onun içinde ayrıca teşekkür ederim.
Çok güzel bir koy'da kahvaltı ettik, gurubun bir kısmı buz gibi sularda yüzdü. Biz baktık

..
Yolculuğun sonuna doğru bir benzinliğin arka tarafında gölge bir çardakta buluştuk. Bize çay ikram ettiler, sularımızı depolarımızı doldurduk.
Kutluhan ile güya çantayı ortak taşıyacaktık. Benim süründüğümü görünce çantayı bana yükleyeme kıyamadı.

onun içinde teşekkür ederim.
Bu geziden çıkarılan dersler,
- Tayt! poposunu seven tay giyer bunu bilir bunu söylerim artık..

- Kondisyon. Eğer kondisyonunuz iyi değilse benim gibi.. böyle turlardan önce bol bol Varyant'ta antreman yapılması gerekir diye düşünüyorum.
- Kadro boyu : Kadro boyu size uygun değilse bihayli zorluk çekiyor insan.. Bisiklet alırken kadro boyuna mutlaka dikkat edilmeli.. Yanlış kadroda bel ve diz ağrısı kaçınılmaz..
- Hakan, Alpay, Göktürk, Yavuz, Oksal abi ve Deniz maşallah cyborg gibiler bıraksanız bir 100 km. daha devam ederler.. Sanırım onlara yetişmek için bihayli antreman yapmam gerekecek. Gerçi Kutluhan yine gruptan hiç kopmadı onun durumu iyi

Herbiri tam anlamıyla profesyonel sporcular..
Bu güzel gezi için herbirine teşekkür ederim. bikaç hafta sonra yeterince antremanlı olarak tekrar katılmak isterim.
Aşağıda telefonum ile çekilmiş iki fotoğraf var birinde Deniz yavru kuçuyu tutuyor, diğeri ise 60 km. yi görünce zaten bitmiş olan pilimin sıfırın altına indiği andır
(link)
(link)
Herkese keyifli geziler dilerim