Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Selam arkadaşlar,
Uzun tartışmalar sonucunda ne yapsak sorusuna nir cevap bulabildik. Katılımlarınızla keyfimize keyif katacağınızı unutmayın.
Rotamız bir miktar zor olacak, sabah gün doğumunun hemen sonrası, 08:00 da Konak Vapur İskelesinde buluşup ilk rampamız, Varyantla körfeze el sallayıp Gaziemir üzerinden Menderese doğru pedallarımızın eşliğinde yol çizgilerine takılı gideceğiz. Menderesten sonra dağların doruklarından zirvelerine doğru kaydırdığımız lastiklerimiz bizi Efemçukuruna ulaştıracak ve ver elini Güzelbahçe. EEE zaten günün de sonu gelmiş olacaktır.
Pazara görüşmek üzere.

Scudo
Göktürk bey, toplamda kaç kilometre eder sizce? Birde dinlenme yeri olarak nasıl biryer düşünüyoruz? :)

Eşimde gelmeyi çok istiyor ancak onun için uygun olmaz (ortalama hız 15 km. max 24,5 km. :) .. ) Birde hiç trafik deneyimi olmadı.. zaten hayatında ilk defa 1 ay önce bisiklete bindi.. İnşallah seneye oda aramıza katılacak.

Bostanlı yakınlarında oturanlar 7:30 da iskelede buluşalım ozaman.

Pazar günü görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Arkadaşlar mühüm olan kilometreden çok Menemenden sonra Efemçukuruna yöneldiiğimizde karşılaşacağımız rampalar sıkı bir tur olacak

• Beğen
Menemenden sonra sanırım çukurköy war.Efemçukuru balçowa tarafında olması gerek yanılıyorsam düzeltin.

Tamam abilerim pazar günü saat 7,30 da bostanlı iskeledeyim.
Bisikletimde bakımdan yeni çıkıcak yarın alıcam hayırlısı ile kazasız sürüşler olur inşallah...

• Beğen
Dün alsancaktan çıkıp gaziemir üzerinden menderese oradan efem çukuru yoluna saparak yukarıdan radara tırmandık ordanda balçovaya indik. toplam 80-85 km civarında yaklaşık 3 saat sürdü.tempoyu tahmin edersiniz artık :D yarın sizinle gelebilmeyi çok isterdim fakat üniversiteye gidip finaller için çalışmam lazım.sonrada koşu antremanı yapacağım.Malum haftaya kuşadası avrupa triathlon şampiyonası war :). yarın için iyi pedallamalar...

Gidiceğimiz yer menemenden sonra çukurköy ise burası menemenden sonra 40 km miş ve çok güzel bir yermiş.Sizlerle paylaşmak istedim iyi geceler...

• Beğen
menemen değildir o menderestir...

• Beğen
@oxsy

oksalcım ben sizi üçkuyularda gördüğümü zannediyorum turşunuz çıkmıştı :)
dinlenmek istediğin birgünde bizimle yol yaparsan çok sevinirim:D

• Beğen
35-40 km. sürekli tempo düşünemiyorum doğrusu.. Kesinlikle yarış bisikleti olması ve antremanlı olmak gerekir.. zaten benim bisiklet ile maksimum hız düz yolda 45-48, tabi bu 5-6 saniyelik.. sonra turşu :D

• Beğen
@rochas

şenercim oksal kardeşim izmirin guru şampiyonlar şampiyonu bir triathlet timizdir inşallah dinlenmek istediği birgün bize kaltılır. oksallar 40-50 ile hafif antrenman yapıyorlar .:)

• Beğen
45-50 km. hafif antreman.. :) vay canına.. tebrik ederim Oksal allah daha çok kuvvet versin.. demekki yanlışlıkla sizin hafif antremana katılsam dünyanın en büyük nal kolleksiyonuna sahip olucam :D .. oda bişey..

• Beğen
gelip gelemiyeceğim henüz netlik kazanmadı ama...parkur da biraz gözümü korkuttu açıkçası...çıkarabilir miyim onu düşünüyorum:)

• Beğen
@lacordelio

Merhaba

İnanın ben olsam giderdim.
Yanınızda H.Hakan Koç ve Alpak İpekgil olduktan sonra, o rampalar size vız gelir. Öyle güzel arkadaşlar arasında insan rampanın , karşıdan esen rüzgarın farkına bile varmıyor. :)
Bu ben ve eşim tarafından deneme ile bizzat yaşanmıştır. Tandemimiz ile Seferihisar Sığacık limanına ne zaman gittik, ne zaman o karşıdan esen fırtınaya rağmen geri döndük, bu sevgili arkadaşlarımız sayesinde farkına bile varmadık.;)

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

öneriniz beni gaza getirdi ender bey....verdiğiniz morale için teşekkür ederim...işimi halledebilirsem kesin gideceğim:))

• Beğen
Bence ne yap ne et gel :) sonra çok üzülürsün demedi deme.. ben iki hafta kaçırdım rüyalarıma girdi.. şimdi pisikolojik tedavi görüyorum :p :D

• Beğen
@rochas

büyük ihtimal geliyorum...şu an işteyim öğleden sonra seda bisiklete gidip kask işini ve bisikletin ilk bakımını halledicem...mesafe epey uzun gibi bir de sanırım çokça tırmanış var...bakalım işallah kondisyon yeter...

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri