Scudo Sports

İzmİr Ramp photos 13.09.2008 YAZ SEZON SONU FOTOĞRAFLARI

Scudo
çok iyi adaşım(ali)........ayrıca backflip+thailwip çok güzel olmuş kafanın üstüne iniş yaptın heralde:D:D:D:D:D:D......hareketler çok başarılı...gerçekten

• Beğen
Tepkiler: tektekerali
ali dostum sen olayın son noktasısın heralde bu mtb street olayında , allah nazarlardan saklasın yoluna devam et mukemmel olmus !!!!
eline ayagına ve bisikletine saglık .

Kardeşim tebrik ediyorum.Sadece fuardaki hareketlerinde çekebildim, onlar da hep gece ve orta seri makinelerle oldu.
Eğer 2 defa film çekilecekse bu seninle olacaktır fakat artık ne Can'ın ne de benim büyük bir filme ayıracak vaktimiz yok.Çünkü hayat kavgası çoktan başladı.Ayrıca bunca uğraşımız şimdiye kadar binici sayısını artırdı fakat bisikletçiler dışındaki insanları da etkilemek, değiştirmek gerekiyor.
Belki kısa klipler yapılabilir.Sen yine de organizasyonların hepsine git, görün, göster kendini.

ali ne olduya bisikletinin başına bişeyler gelmiş duydun üzüldüm geçmiş olsun.

evet bende duydum geçmiş olsun garanti işler umarım :) aynı zamanda sanada geçmiş olsun ugur seninkiside garntilikmiş yahu :)

@ErkaL

TEŞEKKÜRLER ERKAL.Sorun çözülcek en yakın zamanda. Ugur'unda ,benimde... :)

ala ala bak sen ikimizinde garantilik bi durumu var ha. merak ettim şimdi. ikimizdede aynı olan ne varki :D

Valla açıkçası ben çok bekleyemiycem 1 haftadır çift amortisörlü çelik kadrolu bisikletle gezmekten bıktımm.:D

bende pek beklemek niyetinde değilim. korkuyorum bi yerden atlarken kafayı gözü patlatıcam diye :D

aman aman sabret biraz ugur zaten catlak... bide yırtılırsa cok fena olur.. benmki de yırtılmıstı alın borusundan, direk cene üstüne iniyosun... allahtan ellerimi koydum yerede bişi olmadı... yoksa sonuc felaket olabiliyor.... ;)

Geri