Scudo Sports

İzmir Nergiz izban 'dan bisikletim çalındı

salcano35

Üye
Tepki
1
İsim
Kemal
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar 15 nisan pazar günü nergiz izban bisiklet bağlama alanından bisikletim kilidi kesilerek çalındı. Salcano hector 26 J 21 V siyah -mavi bir bisiklet herhangi bir yerde denk gelenlerin -görenlerin benimle iletişime geçmesini rica ediyorum karakola başvuru yaptım ama pek sonuç alacağımı sanmıyorum.güvenlik kameraları olmasına rağmen görüntü incelemiyorlar

67929263734178886372.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mosso xrace
Scudo
Geçmiş olsun..
İzban istasyonundaki bağlama demirleri çok düdük..
Testi kırıldıktan sonra öğüt veren konumuna düşmek istemiyorum ancak bu kadar kalabalık bir bölgede uzun süre bırakmak doğru gelmiyor..
Belirli bir şeyi var mı?
Fotoğrafı varsa koyun buraya görürsek yazarız..

• Beğen
Tepkiler: salcano35
eyvallah..belirli birşey yok polis çeteden yada organize bir şebeke yakalarsa bulunabilir dedi..

Dosyalar

• 67929263734178886372.jpg
    67929263734178886372.jpg
    98 KB · Okunma: 19
Pazar günü bit pazarına git bir umut bulabilirsin belki orada. Halkapinardan ciglide santral duragi civarindaki pazaryerine tasindi/tasinacak diye duymustum en son.

• Beğen
Nasip .ama çok zor bir durum. İNSALLAH bulunur Fatura bilgileri varmı

• Beğen
hırsızlar yakında esnaf odası kuracaklar, o kadar yaygınlaştı ve pişkin oldular ki..

• Beğen
geçmiş olsun umarım kavuşursunuz bisikletinize. kilit hırsıza çare değildir. bisikletlerimizi gözümüzün önünden bir saniye bile ayırmamak lazım. iş yerinde büroda,evde evin içinde , markette gidersem marketin içinde ,mağazaya gidersem mağazanın içinde yanımda tutuyorum. eğer bisikleti içeriye kabul etmezlerse ben de hiçbir şekilde girmem dışarıda bırakıp. tekrardan geçmiş olsun

• Beğen
Geçmiş olsun, çok zor bir durum ve bulma şansı genelde maalesef az oluyor böyle durumlarda. Bisiklet hırsızlığı öyle çok ki Berlin’de bile yılda 30bin bisiklet çalınıyor ve orada da polisler hiç sallamıyor. Bence en önemlisi tüm satış sitelerine girip takip etmeniz ve bit pazarlarına bakmanız. Çalan çünkü kullanmak değil satmak için çalıyorlar sonuçta. Umarım parçalarını çıkarıp satma yoluna gitmezler, en azından bulma şansın artar çünkü. Bu arada ne olursa olsun tutanak tut bence poliste. Zira çalan arkadaş masum birine satar ve sen onda yakalarsan bu sefer ispat etmen gerekecek senin olduğuna. Faturanın yanında tutulan zabıt işlemleri kolaylaştırır.

• Beğen
Geç il olsun. Bu ay üçüncü oldu bu.

• Beğen
Geri