Atahan Eker
Daimi Üye
- Tepki
- 435
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba...
Buradaki kimse beni tanımaz ama uzun zamandır düzenli olarak foruma girip bilgi ediniyorum.
Öncelikler kendimden ve projemden bahsedeyim... DEU GSF fotoğraf bölümü öğrencisiyim. Uzun yıllar sporla uğraştım fakat son 3-4 yılımı pek dinamik geçirdiğim söylenemez. Şuan kondisyon durumum 10/8 diyebilirim. İzmir'den Muğla'ya gidiş bildiğimiz yoldan olacak. İşin zor kısmı Muğla diyebilirim. Muğlanın 396 köyü vardır ve projem bununla alakalıdır. (Proje hakkında detaylı bilgi veremiyorum ancak bilgi almak isteyen olursa özelden konuşabiliriz.)
Gelelim yardım/öneri istediğim konuya
Daha önce şehir dışı bisiklet deneyimim olmadı. Parkur yaklaşık 650km ve bunun 450 km si Muğla'da geçecek.
*Yol ve kamp boyunca yemek olarak ne önerirsiniz?
*Bisiklet ve ekipmanın güvenliğini nasıl arttırabilirim?
*Yol üstünde nerelerde kamp kurabilirim?
*Kamp ve yol için olmazsa olmaz olan ekipman önerileriniz neler?
*Deneyimleriniz doğrultusunda önerebileceğiniz ne varsa dinlemeye hazırım.
Şimdiden çok teşekkürler...
Buradaki kimse beni tanımaz ama uzun zamandır düzenli olarak foruma girip bilgi ediniyorum.
Öncelikler kendimden ve projemden bahsedeyim... DEU GSF fotoğraf bölümü öğrencisiyim. Uzun yıllar sporla uğraştım fakat son 3-4 yılımı pek dinamik geçirdiğim söylenemez. Şuan kondisyon durumum 10/8 diyebilirim. İzmir'den Muğla'ya gidiş bildiğimiz yoldan olacak. İşin zor kısmı Muğla diyebilirim. Muğlanın 396 köyü vardır ve projem bununla alakalıdır. (Proje hakkında detaylı bilgi veremiyorum ancak bilgi almak isteyen olursa özelden konuşabiliriz.)
Gelelim yardım/öneri istediğim konuya
Daha önce şehir dışı bisiklet deneyimim olmadı. Parkur yaklaşık 650km ve bunun 450 km si Muğla'da geçecek.
*Yol ve kamp boyunca yemek olarak ne önerirsiniz?
*Bisiklet ve ekipmanın güvenliğini nasıl arttırabilirim?
*Yol üstünde nerelerde kamp kurabilirim?
*Kamp ve yol için olmazsa olmaz olan ekipman önerileriniz neler?
*Deneyimleriniz doğrultusunda önerebileceğiniz ne varsa dinlemeye hazırım.
Şimdiden çok teşekkürler...