Scudo Sports

İzmir - Manisa - İzmir (İşe bisikletle)

Tepki
45
İsim
Halis
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar, konuyu açarken şehiriçi mi yoksa şehirler arasımı tam karar veremedim, :) mesafe çok uzun değil çünkü

Çalıştığım fabrikaya bisikletle gittim, 3 part halinde yayınlayacağım. Birinci partı yolluyorum.
Umarım hoşunuza gider, iyi seyirler.

Arkadaşlar turun 2. Bölümünü paylaşıyorum
İyi seyirler

Sabuncubeli'nde Tır Sollamak

Scudo
Sabucubelini nasıl çıktınız tebrikler gerçekten

• Beğen
Tepkiler: halisdonmez
@Melogram
Katılıyorum bende hele Manisa İzmir yönünde bir viraj var orada 1 e alırsınız arabayı

• Beğen
Facebook'da seferihisar - doğanbey - ürkmez - menderes videonuz hakkında yorum yapmıştım, bu da harika olmuş kazasız sürüşler. :harika:

Arkadaşlar merhaba,
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, beğendiğinize çok sevindim. Turun 3. ve son videosunu düzenledim.
Dönüş yolu çok rüzgarlı olduğu için sesim tam anlaşılmamış, elimden geldiğince altyazı eklemeye çalıştım.

Bu arada 19 Mayıs'da Bozyaka - Torbalı - Kemalpaşa - Bozyaka turu planlamaktayım.
Bu güzergahı hiç gitmediğim için merakla bekliyorum.

3. ölüm için iyi seyirler :)
Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın.

Tebrik ederim Halis Sabuncubeli arabalar için bile kabusken sen bunu pedallarınla başarmışsın helal olsun[emoji4]

• Beğen
Arkadaşlar ben Manisa'da oturuyorum yeni alacağım bisiklet ile Manisa'dan Izmir'e gitmek istiyorum Menemen yolu uzun geliyor, normal izmir yolunda yokuşlardan çıkabilir miyim acaba? Yoksa imkansız denecek kadar zor mu dağ içindeki izmir yolu?

Menemen yolu çok rügarlı olacaktır, ama yol kalitesi fena değil , güzel bir yol bisikleti işe 6 8 ay gidip gelebilirsiniz. Diğer yol da keçi gibi olmanız lazım. Aşırı araç trafiği de sizi bozacaktır. O yolu hiç kullanmadığım için bir Önerim yok.
Bende işe belirli günler gidiyorum toplam 70 km düzlük beni yormuyor. Alıştım ve keyif alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Geri