Scudo Sports

İzmir Kaynaklar Köyü Keşif Turu

Tepki
154
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
İnternete her zaman erişim imkanım olmadığı için videoyu Youtube'a yükleyip ordan müzik eklerim dedim fakat işler öyle olmuyormuş :). Müziksiz pek bir tadı yok ama yine de sizlerin beğenisine sunmak istedim.

Videoyu müzikli olarak güncellemiş bulunmaktayım. Müziksiz ilk halini -daha doğrusu 2 dakikalık müzikle- bir süre sonra benim bile izlemeyesim geldi :koptum:. Buyrunuz efem:).
Not: Yeni videolarımı takip edebilmek için lütfen abone olmayı unutmayın:)

Scudo
Aklımızda ve planlarda olmayan bir tur oldu. Dün benim bilader bisiklet aldı. Hadi şunu deneyelim diye buca çevik 1 in orda saat 8.30 da buluştuk. Toplamda 5 kişiydik. Biri milli bisikletçi olunca açıkçası başta gözümüz korktu. Ama sağolsun o bize ayak uydurdu. Gruptan bir kişi 10 km olmadan çekilmek zorunda kaldı. 4 kişiyle önce kaynaklar çınarın oraya geldik. İzmir li arkadaşlar bilirler. Ordan yukarı çıktık. Dağ çiçekleri ve yabani küçük armutların olduğu yemyeşil ağaçların arasından bol oksijen depolayarak kırıklar köyü ordan buca gölet üçgeni tamamlayıp toplamda 41 km yaptık. Ama şu an ayaklarımı kımıldatacak halim yok. Rüzgar dönüşte baya performansımızı etkiledi. Köy yollarında köpekler bolca mevcut. Ama çok şükür ki ısırma hamlesine kadar gelmediler. Taşlı, topraklı,, mıcırlı, asfaltlı her türlü yol koşullarında süper antrenman ve gezi yaptık. Bugünden kalan fotoğrafların bir kısmı bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Geri