Scudo Sports

İzmir: Kayadibi Ormanlık Bölge - Homeros Vadi iniş patikası düzenleme çalışması

Aynen ya sormayın Manastırı sürekli light hale getiriyorlar..
Açıkçası Homerosu keşfettiğimizden beri Manastıra gitmedik, en son Ramazan ayı öncesi gittik, birçok yere taş koyup , sonlara doğru küçük parkura yakın bölgedeki yatık ağaç kütüğünü doğramışlardı..
Çok sinir olmuştuk bizde..Aynen sizin düşündüğünüz gibi teknik alan kalmadı demiştik bizde..

Homerosta çalışacak bir yer kaldı o da sondaki merdivenler..FS bike olmadığından HT ile merdivenlerden inemiyoruz..Merdivenlerin solunda ve sağında çalışırsak inişe uygun alanlar var..Ama çok yorulduk artık sürüp keyfine varıyoruz..Geliriz derseniz o merdivenleri de bypass etmek için çalışalım organize olup..

Scudo
Arkadaşlar 11 Kasım tarihinde buluşsak diyorum? Ondan öncesi programlı...

Şimdiden adının konması için güzel ama 11 Kasım'a da çok var hani :)

Ben 3 haftadır bay geçiyorum zaten, bilek yavaş yavaş iyileşiyor. Bu haftadan itibaren binmeye başlarım sanırım.

Haber vermek açısından;

14 Ekim / Behzat v.s.
21 Ekim / Ansızca'dan Spil
28 Ekim bayram arası
4 Kasım / Karşıyaka çıkışlı>Balçova Termal>Efem Çukuru>Menderes>Karşıyaka
11 Kasım Homeros Parkur Kontrol

Şu parkurun giriş yerini bir bulabilsek orada zaten idman yapmaktan bir tane çalı çırpı kalmayacakta...Girişi bulamadık gitti :(

Aa Ferhat bulamadınız mı hala :(

Neyse kml yapamadım ama şöyle hızlıca paintledim bişeyler :)
Tembelliği bırakıp başlarda çektiğimiz videolardan bir edit yapayım bugünde..

https://www.bisikletforum.com/a/img855/1277/kayadibigiris.jpg

[video=youtube_share;1asd24i-iMg]http://youtu.be/1asd24i-iMg?hd=1[/video]
Şimdilik tam edit yapana kadar sadece şu girişi koyayım..
Anayoldan Ormanlık bölgeye girdikten sonra bir iki dakika kadar yangın yolundan gidince iniş başlıyor, yukarıdaki screenshottaki patika girişi işte bu video oluyor

Murat şimdi kalkıp gidesim geldi tahminen gidip göremediğimiz yer, biz bulamıyoruz biz en aşağıya kadar indik çünkü...:( video ve resim daha kolaylaştıracaktır...;) Artık 2 go pro ile sağlam çekim olacaktır ;)

Geri