Scudo Sports

İzmir Karşıyaka'da Çalınan SALCANO astro 270 sv beyaz bisikletim

Tepki
1
Bisiklet
Salcano
yaklaşık 1 ay önce karşıyaka dolmuş son duraklarının ordan SALCANO astro 270 sv beyaz bisikletim kilidi kesilip çalınmıştır polis çağırdım kamera kayıtlarına bakıldı fakat şimdiye kadar bir sonuç alamadık.Görenlerin aşağıda yazmış olduğum numaradan ulaşmasını rica eediyorum. Bisiklette işaret olarak ön kısmındaki salcano logosunun olmaması.allah kimsenin başına getirmesin şimdiden teşekkür ediyorum.
gsm: 0506 937 92 18
faturada yazan seri no: SGF2040452
Fotoğraf bulunamadı.

Scudo
Geçmiş olsun,

Umarım bisikletinizi bulursunuz,2. el bisiklet satan işyerlerini de bildirmeniz de fayda var..

• Beğen
Tepkiler: kaan türkel
2. el satan yerlerin değil de, bit pazarının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Pazar günleri kurulan bit pazarına bakmanızı öneririm beyfendi. Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun.Dolmuş son durak dediğin yer Karşıyaka metro istasyonu mu? Eğer orası ise benim bisikleti de oradan çalmışlardı ve bisiklet park demirlerini gören kamera yoktu, yeni kamera mı koymuşlar acaba?

Bit pazarına gitmekte fayda var ama bu bilgiyi bizlerin bildiğimizi de biliyorlar, İzmir'de çalınan bisikletlerin başka illerde satıldığı söyleniyor.

Çok sağolun arkadaşlar.

Evet dolmuş duraklarının orda lcw ve kotonun arasında demir korkuluk var oraya kitledim ve yarım saat lce ya girip çıktım büyük cesaret okdr kalabalık ve heryerde kamera.. evet bende başka ilde satılcagını düşünüyorum

Geri