E ersin çelik Üye Kayıt 30 Ekim 2013 Mesaj 6 Tepki 0 Şehir izmir 20 Kasım 2013 #1 Merhaba, bİsİkletİm Çalinali 3 ay oluyor polİs ve savciliĞa bİldİrİmde bulundum ancak sonuÇ Çikmadi gÖren duyan olursa 0 533 281 54 97 numarali telefonuma bİlgİ vermesİnİ rİca ederİm. Kİmsenİn baŞina gelmemesİ dİleĞİyle
Merhaba, bİsİkletİm Çalinali 3 ay oluyor polİs ve savciliĞa bİldİrİmde bulundum ancak sonuÇ Çikmadi gÖren duyan olursa 0 533 281 54 97 numarali telefonuma bİlgİ vermesİnİ rİca ederİm. Kİmsenİn baŞina gelmemesİ dİleĞİyle
Çağlayan Forum Bağımlısı Kayıt 1 Nisan 2012 Mesaj 1.508 Tepki 891 Şehir İzmir Başlangıç 2000—01 Bisiklet Cannondale Bisiklet türü Yol bisikleti 20 Kasım 2013 #2 Öncelikle geçmiş olsun, 2.el bisiklet satan işyerlerine de mutlaka bildiriniz,gerçi herkes'ten 2.el bisiklet almıyorlar,ama yinede alan yerler var.. umarım en kısa zaman da,bisikletinizi bulursunuz..
Öncelikle geçmiş olsun, 2.el bisiklet satan işyerlerine de mutlaka bildiriniz,gerçi herkes'ten 2.el bisiklet almıyorlar,ama yinede alan yerler var.. umarım en kısa zaman da,bisikletinizi bulursunuz..
E ersin çelik Üye Kayıt 30 Ekim 2013 Mesaj 6 Tepki 0 Şehir izmir 20 Kasım 2013 #3 uzun süredir bakıyorum ama sonuç çıkmadı aradan zaman geçtiği için piyasaya çıkartabilirler diye umuyorum izmir de az sayıda vardı zaten
uzun süredir bakıyorum ama sonuç çıkmadı aradan zaman geçtiği için piyasaya çıkartabilirler diye umuyorum izmir de az sayıda vardı zaten
A ali bal Aktif Üye Kayıt 29 Nisan 2012 Mesaj 106 Tepki 66 Şehir istanbul 20 Kasım 2013 #4 Geçmiş olsun. Beni yanlış anlamayın ama hırsızlık olayı ile ilgili olarak bir soruşturma dosyası var mı savcılıkta bir teyit edin... bu tip işlemler le ilgili bazen baştan savma yapılabiliyor. Bilginize... Tepkiler: Çağlayan
Geçmiş olsun. Beni yanlış anlamayın ama hırsızlık olayı ile ilgili olarak bir soruşturma dosyası var mı savcılıkta bir teyit edin... bu tip işlemler le ilgili bazen baştan savma yapılabiliyor. Bilginize...